So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Kurkistus kulisseihin: Bloggaajatapaaminen

Nyt on ihana bloggaajatapaaminen takanapäin ♡  Päivään mahtui jälleennäkemisen riemua, rentoa oleskelua, yhdessä ideointia, ihania herkkuja, raakasuklaa workshoppailua & päivän päätteeksi suuntasimme Yin Joogaan, jonka taitava Ammeri ohjasi.

so-up, bloggaajatapaaminen, kurkistus kulisseihin, joensuu, sanomalehti karjalainen, blogiyhteistö

Päivä alkoi maljan nostolla 100-vuotiaalle Suomelle sekä 1-vuotiaalle So-Upille!

Päivä alkoi maljan nostolla 100-vuotiaalle Suomelle sekä 1-vuotiaalle So-Upille! Ihan hassua ajatella, että siitä on aika tarkalleen vuosi, kun jännitimme millaisen vastaanoton uusi blogiyhteistö saisi!

Oman blogini kannalta liittyminen tuohon uuteen yhteisöön on ollut kuin pieni lottovoitto. En olisi koskaan voinut uskoa millaisia juttuja pääsen kokemaan ja tekemään kuluvan vuoden aikana. Olen niistä kaikista hyvin kiitollinen sekä onnellinen. Ja koska bloggaamiseen kuuluu paljon tietokoneen näppäimmistön hakkaamista itsekseen, on tosi kivaa kokoontua aika-ajoin yhteen vaihtamaan kuulumisia & oppimaan lisää!

Maljojen & fressin aamiaisen jälkeen pääsimme tositoimiin, kun Greenstreetin Emmi & Tony tulivat ohjaamaan meille raakasuklaan valmistusta. Kesällä väsäilimme raakakakkuja, joten nyt joulun alle sopi hyvin raakasuklaiden valmistus! Workshopissa saimme vapaat kädet toteuttaa erilaisia suklaamaailmoja ja meiltä syntyikin jos jonkinmoisia tuotoksia: piparisuklaasta mystisiin inkivääri lakritsikokeiluihin. Itse pyrin "maitosuklaamaiseen" lopputulokseen ja väittiäisin onnistuneeni siinä varsin hyvin ensi kertalaiseksi. Paljon vaniljaa, ripaus kookossokeria & tocoa täyteläisyyttä tuomaan. 

Kesällä väsäilimme raakakakkuja, joten nyt joulun alle sopi hyvin raakasuklaiden valmistus!

raakasuklaa, greenstreet, handmade raakasuklaa
raakasuklaa, greenstreet, handmade raakasuklaa
rakasuklaa, workshop, raakasuklaa workshop,
raakasuklaa, greenstreet, handmade raakasuklaa

Nopea vaatteiden vaihto ja totaali pysähtyminen kuuntelemaan vain omaa hengitystä ja kehontuntemuksia

Lounaaksi söimme maistuvaa vegeruokaa, täytettyjä paprikoita riisillä & maistuvilla salaateilla. So-Up on aina onnistunut pitämään huolen siitä, ettei nälkä ole päässyt yllättämään! Täysillä vatsoilla pääsimme yhdessä ideoimaan, vaihtamaan vinkkejä ja kuulemaan yhtesön tulevista suunnitelmista, jonka jälkeen siirryimme keskustaan joogaamaan. 

Nopea vaatteiden vaihto ja totaali pysähtyminen kuuntelemaan vain omaa hengitystä ja kehontuntemuksia. Se oli juuri niin suoritus vapaata kuin olin ajatellut ja tuli tarpeeseen, sellaista huisketta tämä syksy on tupannut olemaan. 

Nyt on hyvä suunnata virkeillä mielin kohti tulevaa! Myös lähestyvä joulu alkaa näkyä ja kuulua, mutta ensin olisi juhlittavana 100-vuotias Suomi, sekä omat synttärit, jonne muuten on tulossa Greenstreetin maistuva raakakakku ♡

Oletko sinä valmistanut raakasuklaata itse? Tai käynyt Yin Jooga tunnilla? Mulle nämä molemmat olivat aivan uusia tuttavuuksia, mutta pitkään "haluan tehdä" -listalla olleita juttuja

Terkuin,

Vilma