So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneudenhoito

Uusia suosikkeja meikkipussiin

Uudet tuotteet meikkipussissa ovat aina piristysruiske arkeen ja parhaimmillaan ne hiovat lopputuloksen entistä ehommaksi.

Posti toi minulle Kauneutta.comilta pari viikkoa sitten ihanan mixin erilaisia meikkaustarvikkeita ja kosmetiikkatuotteita. Valitsin tuotteiden joukosta omat lempparini, jotka haluan esitellä nyt myös teille.  Nämä tuotteet ovat sellaisia, joiden uskon löytyvän meikkipussistani vielä useiden vuosien jälkeenkin.

Nämä tuotteet ovat sellaisia, joiden uskon löytyvän meikkipussistani vielä useiden vuosien jälkeenkin.

nugg, huulien kuorinta, luonnollinen huulienkuorinta
nugg, huulienkuorinta, luonnollinen huulien kuorinta

Nugg - Exfoliating Lip Smoother 

Tämä luonnollisista raaka-aineista valmistettu, vaniljalta maistuva huulien kuorinta levitetään huulille pyörivin liikkein ja puhdistetaan kevyesti vanulappuun tai paperiin pyyhkien. Kuorinta tekee huulistani kerta toisensa jälkeen makean pehmeät poistaen samalla huulilta kuolleen ihosolukon. Tuote oli minulle täysin uusi tuttavuus, enkä olisi osannut sitä itse ostoskoriini klikata. En muista olenko koskaan ennen edes kuorinut huuliani? Nyt asiaan taisi tulla positiivinen muutos ♡ 

Willkem - Fundation Brush

Tämä Willkemin meikkivoidesivellin sisältää erittäin pehmeän harjaosan, joka pystyy sitomaan meikkiä runsaasti itseensä ja luovuttamaan sen kaiken iholle imemättä sitä sisäänsä. Sivellin soveltuu niin nestemäiselle, voidemaiselle kuin puuterimaisellekin meikille, mutta itse olen käyttänyt sivellintä vain puuterimaisen meikin kanssa. Siveltimen ovaali muoto tekee kasvojen varjostamisesta totuttua helpompaa ja ainakin minä tykästyin siveltimeen juuri tästä syystä. Tämä sivellin on tulevaisuudessa valintani, kun haluan tehdä contour tyyppisiä varjostuksia. 

​    ​
willkem, kauneutta.com
kauneutta.com, willkem, nugg, natural, sponge,

Blender Sponge 

Tämä violetti "ihmesieni" tuo esiin meikkivoiteen parhaat ominaisuudet ja auttaa peittämään ihon pieniä virheitä tehokkaasti. Sientä käytetään siten, että se kastellaan läpimäräksi, jonka jälkeen ylimääräinen vesi puristetaan pois. Meikkivoide taputellaan kostean sienen avulla kiinni ihoon ja sienen terävämpi pää sopii mainiosti silmänympäryksien viimeistelyyn. Sieni onkin ollut kasvoillani kovassa käytössä, sillä ihoni on osoittanut näyttävästi mieltään viime aikojen sokerin syönnistä. 

Naturel Eyelashes

Näitä ripsiä en vielä ennättänyt testaamaan, mutta odotan innolla tulevia kinkereitä, kun saan lisätä omien ripsieni joukkoon hieman tuuhennosta. Ripsitupsujen avulla voi luoda katseeseen lisää intensiivityyttä, näyttävyyttä ja syvyyttä. Voisin kuvitella näiden esiliimattujen irtoripsien olevan vieläkin helpompia käyttää kuin perinteisten liimalla kiinnitettävien ripsitupsujen. Ohjeen mukaan näitä Naturalin ripsitupsuja voi käyttää huolellisesti käsiteltynä yhä uudelleen ja uudelleen. 

kauneutta.com

Juuri nyt olen oikein kiitollinen näistä pakollisista pelastuksistani, joiden turvin voin suunnata aamuisin matkaan ilman sen suurempia kikkailuja

Tällaiset uudet suosikkituotteet löysivät tiensä meikkipussiini Kauneutta.comilta tulleen lähetyksen mukana. Oliko tuotteista joku sellainen, joka lukeutuu myös sinun suosikkeihisi?

Mainitsin postauksessa aiemmin myös ihoni vihoittelevan sokerin syönnistä. Tämä taitaa olla sääntö eikä poikkeus, että syksyisin valon vähennyttyä, arjen alettua ja elämän hakeutuessa urilleen saan hakea balanssia herkuttelun suhteen. Huomaan, että olen nyt syksyllä taas paljon välinpitämättömämpi sokerin käyttäjä kuin kuukausiin. 

Mikähän liene seuraava taitekohta, kun kyllästyn herkutteluun ja haen itselleni kokonaisvaltaista fressiä fiilistä sokerittomasta ruokavaliosta. Vaikka hyvät ihonhoitotuotteet ja laadukkaat meikkisienet tasoittavat ihoa, haluaisin sen ja koko kehoni hyvinvoinnin lähtevän kuitenkin sisältäpäin ja kosmetiikkatuotteiden olevan kauneudenhoidossa kiva extra, eikä pakollinen pelastus ( kuten tällä hetkellä ! ) ... mutta juuri nyt olen oikein kiitollinen näistä pakollisista pelastuksistani, joiden turvin voin suunnata aamuisin matkaan ilman sen suurempia kikkailuja.

- Vilma