So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

valokuvat

Huippuja valokuvatuotteita lapsen piirrustuksista

Moi kaikki ihanaiset lukijani <3

Tänään tulin postailemaan teille valokuvista ja huipuista valokuvatuotteista, joita teetin viime viikolla Kuvanmaailmassa yhteistyön merkeissä.

Ystävänpäivä lähestyy ja myös poikani nimipäivää vietettiin viime viikonloppuna. Niinpä halusin teettää jotain kivaa ja omanlaista näitä tärkeitä päiviä varten. Uskokaa tai älkää, mutta valvoin yksi yö ja mietin, miten ihmeessä osaisin valita kaikista mahdollisista vaihtoehdoista ne kaikista kivimmat jutut :D Valinnanvaraa oli todellakin ja PALJON! Tuskaani ei helpottanut se, että kuulin ko. liikkeessä olevan vaihtoehtoja verkkoakin enemmän.

byvilma, kuvanmaailma
byvilma, kuvanmaailma, kuvatuotteita lapsen piirrustuksista
byvilma, kuvatuotteita lapsen piirrustuksista, kuvanmaailma

Yksi mikä oli kuitenkin varmaa, oli se että halusin poiketa totutusta, ja teetin tuotteet valokuvilla, joita olin ottanut poikani piirrustuksista. Piirrustuksia tulee varmaan sata per kuukausi, ja jonkin verran niistä säilyy ja suurin osa menee kylmästi roskiin. Niinpä tuntuikin hienolta idikseltä painattaa piirustukset korteiksi, mukeiksi ja syötäväksi kakkukuvaksi.

Niinpä tuntuikin hienolta idikseltä painattaa piirustukset korteiksi, mukeiksi ja syötäväksi kakkukuvaksi.

Kakkukuvaksi sokeripaperille valkkasin kivan dinon, minkä poikani taiteili viikko sitten. Samasta dinosta teetin myös kortteja ja toisen mukeista hänelle ylläri nimpparilahjaksi. Ystävänpäiväkortteihin ja toiseen lahjaksi annettavaan ystävänpäivä mukiin eskarilainen piirsi varta vasten kuvan itsestään kavereiden kanssa. Siinä on nyt kaikki kaverit rivissä, älypuhelimet kädessään :D Mukin saajan taidamme pitää vielä salaisuutena ;)

byvilma, kakkukuva lapsen piirrustuksesta, nimipäiväkakku

Korvan takana olisi vielä idis teettää lapsen piirrustuksista neliöllinen kangastapettia, ja leikata hahmot irti & tehdä näin omia sisustustarroja. Olisiko vähän hienoja?! Ja niin käteviä, kun asuu vuokrakämpässä. Kangastapetti ei nimittäin jätä liima jälkiä seinään, sain siitä demon Kuvanmaailmassa vieraillessani. Jos olisin tiennyt tällaisen omanlaisen tapetin teettämisen mahdollisuuden aiemmin, voisin vannoa, ettei sen tilaaminen olisi venynyt näin pitkälle.

Kuvatuotteiden lisäksi Kuvanmaailmassa on mahdollisuus teettää aidot valokuvat, jotka kestävät aikaa, eivätkä haalistu vuosienkaan vieriessä, toisin kuin printatut serkuksensa.Itse sain meidän perheen valokuva urakan päätökseen pari viikkoa sitten, ja siitä kirjoittelin tänne. Voi sitä voiton tunnetta, kun rakkaat kuvat ovat oikeassa järjestyksessä albumeissaan ja tietää, että siellä on ja pysyy. 

En voi edes kuvitella sitä tunnetta, jos tärkeimmät kuvamme menisivät jonkin rotiskon mukana

Kuvanmaailmassa minulle kerrottiin, kuinka tavallisia ovat tilanteet, jossa perheen kaikki kuvat ovat kadonneet tai tuhoutuneet laitteen/kortin/muistitikun mukana. Ja kuinka yleistä se onkin, että kuvia säilytetään juurikin näin, vaikka tiedossa periaatteessa onkin se tosiasia, etteivät laitteet ja tikut vain kestä ikuisesti.

En voi edes kuvitella sitä tunnetta, jos tärkeimmät kuvamme menisivät jonkin rotiskon mukana. Itse tykkään teettää kuvat puhelimen muistin mentyä täyteen, sillä kyseessä on huomattavasti helpompi homma säännöllisesti toteutettuna, vink vink ;) 

Vielä vauva-ajan videot odottavat cd:lle siirtoa, ja tämäkin kuulemma onnistuu Kuvanmaailmassa. Uusinta visiitti on siis toteutettava mahdollisimman pian tapetin, vauvavideoiden ja mieheni synttärikakun kuvan tiimoilta. Hän ei taida aavistaakaan, mitä kuvaa olen meinannut hänen päänsä menoksi kakun pintaan laittaa.

Olisi kiva kuulla, mitä pidit lapsen piirrustuksilla teetetyistä tuotteista? Voit painaa tykkäystä postauksen lopussa, jos ne olivat mielestäsi kiva idis :) Ja sitten, jos tiedät, että perheenne kuvat ovat tuhansittain koneen uumenissa, niin kipin kapin niitä teettämäään, ennekuin se on liian myöhäistä ;)

Valokuvauksellisin terveisin

-Vilma