So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Lisää tehoa treeniin hieronnasta

Viime postauksessa purin vähän ajatuksia omistusasunnostani Jyväskylässä, mutta nyt olisi tarkoitus sukeltaa ihan muihin aiheisiin.

Pääsin nimittäin pari viikkoa sitten testaamaan kotisalini Energyn hierontapalveluita Rantakylään. Vaikkei mitään paikkaa erityisesti kolottanutkaan, tiesin, että hieronta tulee tosi hyvään saumaan, kun treenien rasittavuutta on tullut lisättyä. Olen myös huomannut, että ihminen helposti tottuu tietynlaisiin jumeihin. Kun jumit riittävän pitkään odottavat hoitamattomina ne pahenevat ja kurjimmassa tapauksessa aiheuttavat jopa näköhäiriöitä & migreeniä.

Itse sain uutta näkökulmaa, kun ymmärsin kehonhuollosta huolehtimisen lisäävän merkittävästi myös tuloksia salilla

hieronta, hieronta joensuu, kehonhuolto, hieronta energy
hieronta, hieronta joensuu, kehonhuolto, hieronta energy

Migreeniltä olen onneksi itse välttynyt, mutta kärsin kireistä niskoista erityisesti stressaavina ajanjaksoina, kun hartoita tulee vedettyä tiedostamattaan korviin. Hieroja Antti suositteli säännöllistä hieronnassa käyntiä kaikille, niin liikkuville kuin liikkumattomillekin ihmisille. Itse sain uutta näkökulmaa, kun ymmärsin kehonhuollosta huolehtimisen lisäävän merkittävästi myös tuloksia salilla.

Kun lihasta hierotaan, lisää se verenkiertoa lihaksessa ja lihas palautuu nopeammin ja on jälleen vastaanottavainen uusille haasteille. Ei voi siis väheksyä kehonhuollon merkitystä treenituloksiin. Se mitä voisin tehdä kotona enemmän on venyttely! Säännöllinen venyttely! 

Sain hierojalta vinkkejä myös siihen mitä just mun ois hyvä tehdä salilla, että kroppa voisi mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa

hieronta, hieronta joensuu, kehonhuolto, hieronta energy

Sain hierojalta vinkkejä myös siihen mitä just mun ois hyvä tehdä salilla, että kroppa voisi mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Sain vinkkejä muun muassa kiertäjäkalvon jumppaamiseen, joka oli mulle aivan uusi juttu. Kun noin yksinkertaisilla liikkeillä saan estettyä mahdolliset myöhemmät ongelmat, en voi olla ottamatta vinkkejä käyttööni.

Olin myös iloisesti yllättynyt hieronnan edullisuudesta, joka on Energyn jäsenille vain 35e / 45min tai 40e / 60 min.  Pientä hintavertailua tehneenä pidän tätä kyllä edullisena  ♡ Ei-jäsenille hinta oli mielestäni myös kohtuullinen, muutaman euron enemmän.

Niinpä jos asut Joensuun seudulla, voisin vinkata sulle hierontapaikaksi kuntosali Energyt, joihin on suunniteltu erikseen hierontatilat. Tässä muuten suora linkki hieronnan ajanvaraukseen, jos innostuit!

Niin ja myös mun pitäisi varata uusi aika hierontaan oikeastaan heti, sillä jos tahdon saada hieronnasta maksimihyödyt irti, tulee siellä käydä säännöllisesti.  Milloin viimeksi sinä olet käynyt hierojalla? 

Hyvinvointiterveisin

- Vilma

* Hieronta saatu blogin kautta