So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

loma

Lomamoodissa

Huomenta! 

Täällä on vietelty parisuhdeaikaa koko viikonloppu, sillä eskarilainen lähti isäänsä moikkaamaan :)

Kävimme eilen syömässä Local Bistrossa ja kuvat postauksessa ovat pitkälti tältä reissulta. Ulkona syöminen oli hyvä tapa juhlistaa huomenna alkava talvilomaani <3 Oli kiva punata huulet ja suunnata keskustaan.

Pari viikkoa lomaa on odotettu, sillä lomailin (...tai olin työttömänä) viimeksi kesällä. Joulunaikaan vietimme muutamia yksittäisiä vapaa päiviä, mutta viikon loma mahdollistaa kunnolla irtautumisen työympyröistä. Tekee hyvää, vaikka miten fiiliksissä töistäni olenkin. Tän breikin voimalla vedetään kevätkin hymyssä suin!

byvilma, selfie, bloggaaja joensuusta

Tän breikin voimalla vedetään kevätkin hymyssä suin!

No mutta, ei lomaa ilman lomasuunnitelmia. Aluksi suunnitelmani oli olla ilman suunnitelmia, ja lähinnä ulkoilla ja hengailla pojan kanssa. Kummasti tuo kalenteri on kuitenkin alkanut täyttyä kaikesta mukavasta sekä muutamista velvollisuuksistakin. Velvollisuuslistalta löytyy lapsen hammaslääkärikäyntiä, auton huoltoa sekä rutkasti kouluhommia. Kaikkea mukavaa listalla on onneksi ripsihuoltoa Kauneushuone Tiina-Marilla ,kirpparin pystytystä sekä karjalanpiirakoiden tekoa mummon kanssa. Asioita, joista nautin satasella, mutta joihin aika ja energia ei työviikkojen aikana riitä, ainakaan näin perheellisenä.

byvilma, local bistro joensuussa
byvilma, local bistro, joensuu
byvilma, local bistron salaatti
byvilma, local bistron jälkiruoka, jälkkäri

Tällaisia lomailuja meillä olisi tiedossa, ei mitään suurta, mutta paljon pientä ja mukavaa

Vaikka paljon on puuhaa, haluan jättää myös joutenololle ja sattumalle mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että voi tehdä ihan mitä vaan ja miten huvittaa ja silloin kuin huvittaa. Tiedän istuvani aamuisin ainakin tunnin aamukahvi kourassa, kun poikani tsiikailee kaikki aamun ohjelmat. Myös hengailu ulkona ilman suurempaa missiota on todella rentouttavaa, kuten uusien reseptien testailukin. Minun kohdalla myös se itse ruokien syöminen on suuri nautinto :D Etenkin vasta ostamastani Vegaanin keittiössä- kirjan reseptit polttelevat testaamaan!

Tällaisia lomailuja meillä olisi tiedossa! Ei mitään suurta, mutta paljon pientä ja mukavaa. Myös koti on paikka jota rakastan, eli täällä pyöriminen ei ole mikään ongelma ;D Parin viikon päästä siintää tyttöjen reissu Jyväskylään, joten kunnon irtautumista kodin rutiineistakin on piakkoin luvassa.

Jokos te olette lomanne vietelleet vai lomailletteko kenties samaan aikaan meidän kanssa? Onko reissua varailtu, vai vietättekö lomanne kuten me, kotiympyröissä kaikkea pientä ja mukavaa puuhaillen? 

Aurinkoa päivään toivottelee

-Vilma