So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

YAMK opintoja & kiva löytö lähikaupasta

Mun työn ohessa toteutettavat opiskelut Ylemmässä ammattikorkeakoulussa ovat jatkuneet taas kesän jälkeen. Nyt onkin  hyvä aika tsekata täällä blogin puolella , missä niiden suhteen mennään.

Opiskelen nyt siis toista vuotta Kareliassa Sosiaali- ja terveysalan johtamista ja kehittämistä. Opiskelupäiviä on syksyllä takana jo kaksi ja seuraavat olisivat tiedossa lokakuun puolella. Suurin osa opinnoista toteutetaan kuitenkin etänä ja kontakteja on vain muutama per kuukausi.

Muistatko vielä, kun postailin opinnoista viime syksynä enemmän tänne ja tänne? Voi kuinka puhkuinkaan intoa tuolloin!
 

Haluaisin antaa opiskeluille itsestäni tällä hetkellä enemmän kun pystyn tiettyjen realiteettejen puitteissa antamaan

Opiskelut alkoivat hyvällä boogilla, mutta viime aikoina olen miettinyt, että mihin sitä onkaan tullut lähdettyä mukaan! Haluaisin antaa opiskeluille itsestäni tällä hetkellä enemmän, kun pystyn tiettyjen realiteettejen puitteissa antamaan. Hetkittäisestä riittämättömyyden tunteesta huolimatta, olen saanut kursseista  hyviä arvosanoja, joten kai sitä oikealla tiellä ollaan.

Valmistumisen suhteen annoin itselleni rauhan ja niin sanotusti "luvan valmistua myöhässä". Etenkin opinnäytetyön loppuun saattaminen tulee venymään. Koulupäivät tarjoavat kuitenkin hedelmällisiä näkökulmia omaan työhön jo nyt ja varmasti myös tulevaisuudessa. Myöskään tahto valmistua YAMKsta ei ole väistynyt. Pimeneviä iltoja on siis jo vietetty ja tullaan jälleen viettämään tiiviisti tietokoneen kanssa, milloin koulutehtäviä ja milloin blogia kirjoittaen.

byvilma, mansikkalastut
byvilma, kuivajäädytetytmansikat, mansikkalastut

Pussi pähkinöitä, banaanilastuja ja näitä mansikoita yhteen ja nams, mitä ihanaa popsittavaa karkkien tilalle

Nyt kun arki on sitten opintoineen päivineen semi täyteen buukattua, piristää mua aina kivat löydöt lähikaupasta. Viimeksi ilahduin "pähkinähyllystä" löytyneistä mansikkalastuista! Pussi pähkinöitä, banaanilastuja ja mansikoita yhteen niin nams nams, mitä ihanaa popsittavaa karkkien tilalle. Toimii loistavasti myös jugurtin kaverina tai itse tehdyn myslin seassa! ♡  Viiimeisimpänä ripottelin näitä lastuja chia-suklaavanukkaan päälle ja ne kyllä kruunas koko vanukkaan! Laittakaahan siis korvan taa tää kyseinen herkku!

Mutta tällaisilla mietteillä siis kohti uutta viikkoa ja lokakuuta ♡ Ulkonakin on just nyt loistava sää ja syksy tarjoaa parastaan!

Onko sulla kokemusta työn ohessa opiskelusta? Koitko sä koskaan niinkuin mä, että haluaisit antaa koululle enemmän kuin reaaliteetit antoivat myöten? Olisi myös kiva kuulla, jos oot löytänyt mansikkalastut jo ennen mua, tai jotain muuta vastaavaa "karkin korviketta"  

-Vilma