So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Luksusta arkeen MioSa. designilta

Uutisia työelämästä: sain vakituisen työsuhteen! Wihii!

Nyt siis porskutetaan tätä aina enemmän ja vähemmän ihanaa arkea eteenpäin ja kirkkaana tavoitteenahan olisi tehdä siitä mahdollisimman ihanaa ♡ En halua olla ihminen, joka alkaa joulun jälkeen odottaa kesälomaa ja toisinpäin. Elämä on kuitenkin pitkälti arkea, joten siitä olisi muokattava itsensä näköistä ja sellaista missä voi kokea itsensä onnelliseksi. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta sitä kohti!

Kaikki jotka tuntevat minut, tietävät minun fiilistelleen MioSa. designin tuotteita ja etenkin avainnauhoja jo ainakin vuoden? Kun yhteistyö varmistui, en voisi olla enempää innoissani! Kaikki MioSa. designin tuotteet ovat juurikin sellaisia arjen kaunokaisia, jotka ilostuttavat visuaalista silmääni niin vesisateella kuin ylitöissäkin ja saavat arjen tuntumaan asteen verran kivemmalta ♡

Kaikki Miosa Designin tuotteet ovat juurikin sellaisia arjen kaunokaisia, jotka ilostuttavat visuaalista silmääni niin vesisateella kuin ylitöissäkin ja saavat ne tuntumaan asteen verran kivemmilta

miosa design, kotimainen käsityö, arjen luksusta, avainnauha
miosa design, kotimainen käsityö, arjen luksusta, avainnauha
miosa design, kotimainen käsityö, arjen luksusta, avainnauha

Ihania puisia magneetteja toinen toistaan namuimmissa väreissä

Valitsin MioSalta avainkaulanauha Ellen & avaimenperä Claudian. Tuotteet mätsäävät kivasti toisiinsa ja ovat nahkaisella nyörillä ja valkea / ruusukultaisilla helmillä varustetut. Valkeat korvakorut suunnittelin sujauttavani pukinkonttiin eräälle ihanalle arjen sankarittarelle (jouluhan on jo kohta? :D) ja löysimpä valikoimasta herkuimmat jääkaappimagneetit ever.

Olen ollut aikaisemmin todella jääkaappimagneetti vastainen, eikä meiltä sellaisia ole koskaan löytynyt. Nämä MioSa. designin magneetit ovat kuitenkin niin minun makuun. Ihania puisia magneetteja toinen toistaan namuimmissa väreissä. Nyt kelpaa ripustella muistilappuja jääkaapin oveen. 

miosa desig, korvakorut, kotimaista käsityötä
miosa design 
miosa design, jääkaappimagneetit

Jos myös sun sydän liikahti näistä kaunokaisista, voit fiilistellä lisää kuvia näistä ja muista MioSa. designin kotimaisista käsityötuotteista myös Instagramissa @miosadesign tilillä. Itse lukeudun tilin ahkeriin seuraajiin ja tykkäilijöihin. MioSa. designin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ ja alekoodilla BYVILMA saat kaikista tuotteista -10% elokuun loppuun saakka. 

Millä sinä piristät arkeasi? Oletko niinkuin minä, että tällaiset pienet kauniit asiat arjessa piristävät päivääsi? Oliko MioSa. design sulle tuttu jo ennestään vai kuulitko Miosa Designista vasta nyt ensimmäistä kertaa?

Ihanaa arkea toivoen

- Vilma

Osa tuotteista on saatu blogin kautta