So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Lisää kodikkuutta maalaamalla

Heipsan, täällä on elelty melkoisia maalausbileitä tämä viikko. Tuleva koululainen on isällään, joten käytettiin tilaisuus hyödyksi ja tartuttiin maalausteloihin!

Vielä toinen makkari & oven karmit ovat kesken, mutta muuten homma alkaisi olla purkissa. Paras vaihe urakassa liene se, kun saa asetella tavarat paikoilleen ja nauttia työn tuloksesta. Itse maalaus ja muut oheistoiminnat sen rinnalla ovat lähinnä suoritettavia asioita, joista nyt en erityisemmin nauti. Mielummin olisin leiponut vaikka kakkuja tämän viikon :D

Paras vaihe urakassa liene se, kun saa asetella tavarat paikoilleen ja nauttia työn tuloksesta

byvilma, remonttia, pintaremonttia, maalia, maalaus, lisää tunnelmaa kotiin
byvilma, remonttia, pintaremonttia, maalia, maalaus, lisää tunnelmaa kotiin

Asuntomme muuttui kerrasta vuosia nuoremmaksi

Vaikkei mitään remonttireiskoja tai nikkareita ollakkaan, vedettiin urakka ainakin tähän pisteeseen ihan hyvällä fiiliksellä. Ja hei, selvittiimpä ilman riidan riitaakin! Lopputulos on kaiken vaivan arvoinen. Harmaan sävy olohuoneessamme & makkarissamme on Tikkurilan Valkama ja muut seinät vedettiin perusvalkealla. 

Tehosteseinä tuo ihanaa kodikkuutta ja syvyyttä tilaan & puhtaat valkeat seinät huokuvat raikkautta. Asuntomme muuttui kerrasta vuosia nuoremmaksi. Etenkin reiät seinissä olivat rumia ja nyt nekin ovat poissa. Laskin olohuoneen seinässä olleen yhteensä 31 reikää...ehkä tosiaan oli aika pienen pintaremontin. Tästä voit tsekata kuvat, miltä olohuoneessamme näytti ennen uutta maalipintaa.

Asuntomme muuttui kerrasta vuosia nuoremmaksi
Asuntomme muuttui kerrasta vuosia nuoremmaksi
Asuntomme muuttui kerrasta vuosia nuoremmaksi

Muun muassa valaisin makuuhuoneeseen on parhaillaan rakentumassa suodatinpusseista

Ja niinkuin ehkä huomasitkin, olkkaristamme puuttuu vielä matto. Uuden etsintä on aloitettu. Myös makuuhuoneen sisustus menee uusiksi, sillä myin sieltä juuri lähes kaiken irtonaisen saadakseni tilaa uusille suunnitelmille. Muun muassa valaisin on parhaillaan rakentumassa suodatinpusseista! Siitä pian lisää myös täällä blogin puolella!

luin spa, arvonta, voittaja, palkinto,
luin spa

Myös blogin arvonta ratkesi viime viikon sunnuntaina ja mun on aika kiittää teitä kaikkia osallistujia <3 Voittajaksi selviytyi Random.Org sivuston avulla Anna O! Onnea vielä kerran voittajalle! Voittajalle lähti Luin Span tuotesetti sisältäen ihanan pyyhekankaasta tehdyn korin, suihkugeelin & hiuspannan.

Miltä kotimme muutos sinun silmääsi näyttää? Nautitko sinä seinien maalaamisesta, vai oletko kenties kuten minä ja leiposit ennemmin vaikka kakkuja? Me jatkellaan vielä huominen maalaushommilla ja lauantaina haen lapsosen vihdoin kotiin <3

Mukavaa loppuviikkoa just sulle täältä maalausmelskeistä toivottelee

-Vilma