So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

iho

Mainoksen uhri?

Nyt on ensimmäiset päivät koulua ohi, ja vielä on fiilikset korkealla. Opinnäytetyö on iso osa opintoja ja se tulee ehkä eniten harmaita hiuksia tuottamaan. Aihe alkaa omassa päässä olla jo hahmottumaisillaan ja siihen yhteistyökumppani mietinnässä. Tehtävät ja aiheet ovat tosi mielenkiintoisia, ja mielestäni täysin mahdollisia iltapuhteina toteutettavia :) Opiskelu voi olla nyt sitten blogin lisäksi toinen oma harrastus. Vähemmän somea, enemmän tenttikirjoja!

Tämän postauksen otsikko kuitenkin viittaa mun viime aikaiseen sijoitukseeni, Diego Dalla Palman ihonhoitosarjan tuotteisiin. Kävin kesän alussa kauneushoitolassa detox ihonpuhdistuksessa ja kosmetologi sarjan tuotteita minulle suositteli. Kolme viikkoa sitten ostin putsarin, joka poistaa sekä meikin & toimii kasvovetenä, sekä päivä/yövoiteeksi sopivan kasvorasvan. Olen käyttänyt tuotteita pari viikkoa, ja voi apua mihin kuntoon ihoni on mennyt. Olen herkutellut jonkin verran, mutta löytyisikö myös näistä uusista tuotteista osasyyllinen? Mietin jo soittavani kauneushoitolaan, josta tuotteet ostin, että mistä ihoni reaktio voisi johtua. 

Tuotteet kuitenkin tulen käyttämään loppuun ja voisin postailla kuinka kävi, paraniko ihoni kunto, vai jatkuivatko ongelmat. Tällä hetkellä olo on jokseenkin pettynyt, sillä ensimmäisen kerran elämässäni päätin todella sijoittaa kunnollisiin tuotteisiin, enkä ole ainakaan vielä kokenut saavani rahoille vastinta. Olisin niin paljon mielelumin kirjoittanut postauksen siitä, miten sain ihoni vihdoin kukoistamaan. Mutta annan tuotteille mahdollisuuden... ja syyskuulle varasin uuden ihonpuhdistuksen, jossa haluan keskustella tuotteista lisää kosmetologin kanssa.

Onko teillä kokemuksia Diego Dalla Palman tuotteista?

-Vilma