So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

resepti

MANGO-BANAANISMOOTHIE | helppo & nopea välipala!

Perheemme uusi suosikki smoothie on syntynyt!

Yllätin itsenikin, kun viikko sitten blenderiin summanmutikassa heittelemistä aineksista syntyi pehmeän raikas mangoinen unelma. Mango-banaanismoothien ohje olikin välittömästi rustattava ylös, sillä olisi väärin olla jakamatta reseptiä teille!

 

Yllätin itsenikin, kun viikko sitten blenderiin summanmutikassa heittelemistäni aineksista syntyi pehmeän raikas mangoinen unelma

mango-banaanismoothie, smoothie, mango, banaani
mango-banaanismoothie, smoothie, mango, banaani

MANGO-BANAANISMOOTHIE

2,5 dl turkkilaista jugurttia

1,5 dl God Morgon mangomehua

1,5dl Bonne mangososetta

1 banaani 

(jos kaipaat smothieen jäistä tuntua, voit lisätä smoohien sekaan  esim. Pirkan mangokuutioita pakkasesta)

smoothie, mango-banaanismoothie

Meillä smoothieita tykätään herkutella niin välipaloina kuin iltapalallakin

Meillä smoothieita tykätään herkutella niin välipaloina kuin iltapalallakin. Lähes aina blenderiin eksyy vähintään yksi banaani sekä turkkilaista jugurttia - tämä kaksikko takaa makeutta, rakennetta sekä pehmeyttä lopputulokseen ♡ Harvemmin mittaan, mitä blenderiin sujautan, mutta tällä kertaa oli etsittävä mitat kaapista, sillä halusin tallettaa ohjeen tarkasti. 

Mikä on sinun suosikki smoothiesi? Mittaatko smoothien ainesosat usein tarkasti vai oletko kuten minä ja heittelet aineksia blenderiin fiiliksen mukaan?

terkuin, 

Vilma

ps. Pahoittelut kaikista kirjoitusvirheitä, jos/kun luit YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ postausta. Kun seuraavan kerran kirjoitan yöllä - aion painaa julkaise nappia vasta aamulla...Olin kuolla häpeään, kun vilkaisin postauksen läpi myöhemmin ja useampi tökerö kirjoitusvirhe pomppasi silmilleni...