So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Meidän marraskuu

Palataan vielä hetkeksi ajassa taaksepäin marraskuuhun. Meidän marraskuu meni jotenkin sellaisessa hujauksessa, ettei perässä meinannut pysyä. Marraskuussa tuli kivoja uutisia So-Upista ja tuntui, että sain siitä sellaisen energialatauksen, ettei ihan äsken ole toista nähty. Niillä energioilla sitten kirjoittelin koulutehtävät kasaan, sommittelin näitä uusia sivuja ja ehostimpa vielä kotiakin. 

Eräänä hyvinkin loskaisena viikonloppuna retkeiltiin poikani kanssa läheiselle joelle sorsia syöttelemään. Sorsien syöttöretkistä on tullut meille jo lähestulkoon perinne. Olemme nyt vuoden käyneet niitä moikkamaassa säännöllisen epäsäännöllisesti. On ollut ilo seurata sivusta, miten poika rauhoittuu ja nauttii sorsien äärellä, samalla tarkkaillen niiden touhuja. 

Marraskuussa tuli tehtyä myös kameraostoksia, ja sain lopulta hankittua objektin. Nyt sitten alkaa treenailu, onneksi kameraliike auttoi minut alkuun kyseisen laitteen kanssa. Uskon, että etenkin blogiani tietokoneen kautta lukevat huomaavat kuvien laadussa selkeän eron. 

Vaikka kuukausi on ollut säiltään pääosin synkkä, oli alku marraskuu kaunista aikaa. Nautimme siitä ulkoillen, lumilinnaa tehden, pyörälenkein ja puistoillen. Olen kokenut myös itseni viime aikoina hyvinkin onnelliseksi äitiydestä ja koko perheestäni. Vaikka olemme uusioperhe, olemme liimautuneet näiden vuosien aikana kokonaiseksi porukaksi ja löytäneet meille sopivimmat tavat elää arkea ja elämää. 

Näillä mietteillä jatketaan kohti Joulua! Ja pian, 9.12 on myös minun synttärit :))

Miten teillä meni marraskuu? Löytyikö arjesta valopilkkuja kaiken tämän pimeyden keskellä? 

-Vilma