So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

meikki

Meikkisuosikit

Mulla on viime aikoina tullut tehtyä muutamia kivoja lisähankintoja omaan meikkiboksiin ja myös kosmetiikka lemppareiksi ovat alkaneet vakiintua tietyt tuotteet. Niinpä voisin vähän paljastaa teillekin, mitä mun meikkiboksista tällä hetkellä löytyy. 

Joululahjaksi itselleni ostin Nyxin highlight & contour pro paletin. Ideana paletissa on korostaa kasvon muotoja: varjostaa tummilla-, ja korostaa vaaleilla sävyillä. Muun muassa Youtubesta löytyy hyviä ohjevideoita paletin käyttöön. Paletti vaatii kieltämättä harjoittelua ja avainsana sen käytössä on häivytys! Olen ollut tosi tyytyväinen paletin sävyihin ja olen käyttänyt sen nappeja myös luomiväreinä. Pigmentit ovat siis kohdillaan ja pysyvyys taattu! Paletin hinta pyörii 30 euron paikkeilla. 

Toinen uutuus meikkiboksiini tulee myös Nyxiltä. Tummanpunainen matta huulipuna Liquid Suede Cream Lipstick! Tätä tuotetta en voi olla hehkuttamatta, niin älyttömän luonnolliselta se huulilla tuntuu. Ehdottomasti paras tuote, jota olen huulille käyttänyt! Tumma sävy sopii hyvin näin talvi aikaan, mutta kesäksi täytynee valkata jotain hempeämpää. Itseasiassa erehdyin luulemaan tuotetta huulikiilloksi, sen huulikiillolle ominaisen ulkomuodon perusteella. Täydet pojot siis tälle tuotteelle ja hintakin on kohtuullinen n. 10e.  

Meikkipohjana lempparinani pysyy Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri, jossa peittävyys ja pysyvyys ovat kohdillaan. Tällä hetkellä mulla on käytössä Paesen vastaava tuote, muttei vedä vertoja Lily Lololle. Myös Lily Lolon poskipuna on testaamisen arvoinen tuote. Kirjoitin mineraalimeikkipuuterista muutaman sanasen myös täällä.

Kulmat ovat olleet viimeisen pari vuotta yksi suurimmista haasteistani ja parhaan vastineen niiden kanssa temppuilemiseen olen saanut Anastasia Beverlyhillsin kulmavärillä. Ostin tuotteen Kicksistä n. 1,5 vuotta sitten ja sitä on edelleen yli puolet jäljellä. Tuottetta levitetään kulmasiveltimellä ja lopuksi kulmat harjataan läpi. Värin vahvuuksia on helppo säädellä siveltimellä. Olen meikannut kulmani aika tummahkoiksi, mutta ehkä voisin alkaa miettimään hieman luonnollisempaa lookkia.

Rajauksessa pidän tussimaisesta tuotteesta, mutta olisin valmis testaamaan jotakin muutakin, jos vain tietäisin mitä? Myöskin hyvä, kestävä ja joka tapauksessa helposti pestävä ripsiväri olisi hakusessa.

Mitä enemmän ikää tulee, voi meikkeihin panostamalla yrittää häivyttää hiljaa hiipivää todellisuutta rypyistä ynnä muista mukavista tosiasioista. Nauroinkin miehelleni taannoin, että nykyisin pisin aika meikissäni kuluu tummien silmänalusten peittämiseen.  

Tälllaisilla tuotteilla minä taplaan menemään. Tiedätkö sinä jonkin kokeilemisen arvoisen tuotteen? Olen pitkään miettinyt myös Joe Blascon pohjustustuotteita, mutta korkeahko hinta on saanut jättämään tuotteet toistaiseksi hyllyyn. 

Meikkiterveisin

-Vilma