So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Microblading-kulmien vahvistus

Kävin viikonloppuna vahvistuttamassa vuoden vanhoja microblading-kulmakarvojani.

Alunperin halusin ottaa kulmat, sillä omat kulmakarvani ovat lähes olemattomat ja jopa niiden meikkaaminen tuntui vaikealta, kun kulmieni muoto tuli hahmotella alusta alkaen hyvin pitkälle itse.

Kun kuulin microbladingeista, tiesin heti, että ne voisivat olla juttuni. Keräsin hetken rohkeutta, jonka jälkeen varasin ajan Kauneushuone Tiina-Marille microblading-kulmiin. Kirjoitin tietoa sekä ensikertalaisen fiiliksiä ja kokemuksia kulmien otosta viime syksynä myös blogiin. Tuohon vuoden takaiseen postaukseen pääset tästä.

Mutta kuinka vuosi kulmien kanssa sujui? 

microbladin-kulmat, microblading-kulmien vahvistus, kulmien vahvistus joensuu
Tältä vuosi sitten otetut microblading-kulmani näyttivät ennen vahvistusta
microbladin-kulmat, microblading-kulmien vahvistus, kulmien vahvistus joensuu

Nyt säästän taas aamuisin useamman minuutin, kun minun ei tarvitse viettää aikaa peilin ääressä kulmia sutien.

Kun kulmani olivat parantuneet, elo ja olo niiden kanssa oli mahdottoman helppoa. Noin puolen vuoden kohdalla huomasin, että väri alkoi hieman häipyä ja aika-ajoin tykkäsin meikata kulmiini lisää vahvuutta. Meikkaaminen sujui aikaisempaa helpommin, kun kulmissa oli kuitenkin valmis muoto.

Kulmat pysyivät koko vuoden luonnollisina ja kuten kuvasta näet, niistä oli kivasti jäljellä vielä vuosi ottamisen jälkeenkin. Itse tykkään kuitenkin kulmista, jotka näkyvät voimakkaammin, joten vahvistus oli tähän saumaan oikein mieluinen juttu. Nyt säästän aamuisin taas useamman minuutin, kun minun ei tarvitse viettää aikaa peilin ääressä kulmia sutien.

Vahvistettuna kulmani tuovat ulkonäköön jälleen lisää toivottua skarppiutta ja tekevät kokonaisuudessaan ilmeestä jotenkin huolitellumman, vai mitä mieltä sinä olet?

microblading-kulmat, microblading-kulmat joensuu, kulmien vahvistus joensuu
Kulmat vahvistuksen jälkeen!
microblading-kulmat, microblading-kulmat joensuu, kulmien vahvistus joensuu
microblading, microbladind-kulmat, microblading-kulmat joensuu

Luonnos miellytti ensi kerralla, joten pääsimme nopeasti hommiin

Tällä vahvistus kerralla toivoin aiempiin kulmiini vähän lisää leveyttä ja muutaman millin lisää pituutta kulmien alkuun. Tiina-Mari kuunteli toiveeni, hahmotteli sen kulmiini meikkikynällä ja hyväksytti luonnoksen minulla. Luonnos miellytti ensi kerralla, joten pääsimme nopeasti hommiin.

Kommentoin kesken kulmien teon, että olin muistellut toimenpiteen hieman kivuliaammaksi, jolloin Tiina-Mari paljasti vaihtaneensa puudutusaineen entistä parempaan ja eron kyllä huomasi! Nyt sanoisin homman menneen ihan leikiten, vaikkakin toki ensimmäinen kierros ennen puudutetta tuntuu hiukan, mutta tämän jälkeen sain köllötellä tuolissa lähes tunnotta. 

microblading-kulmat, microblading-kulmat joensuu, kulmien vahvistus joensuu

Toinenkin pieni muutos vuoden takaiseen kulmieni laittoon verrattuna oli, että nyt kulmiani tehtiin Niskakadun sijaan Länsikadulla viime kesänä uudistetuissa tiloissa. Ja tällä kertaa aika kulmieni laittoon oli mahdollista varata kätevästi Kauneushuone Tiina-Marin nettiajanvarauksen kautta. Nettiajanvarauksista on tullut muuten ihan suosikkejani niiden helppouden vuoksi, oli kyseessä sitten mikä tahansa palvelu!

Mutta omiin kulmiini yyber tyytyväisenä minulla on ilo saada laittaa teille tänne postauksen loppuun alekoodia, jolla myös te pääsette ehostamaan kulmianne huokean alennuksen kera.

Koodilla byvilma , saat microblading-kulmat Kauneushuone Tiina-Marilta hintaan 190e, sisältäen ensimmäisen vahvistuksen (ovh. 300e). Saat alennuksen, kun varaat ajan kulmiisi lokakuun loppuun mennessä!

Millaisia kokemuksia tai mielipiteitä sinulla on microblading-kulmakarvoista? Voisitko ajatella ottavasi sellaiset myös itsellesi?

-Vilma

ps. Nyt kun kulmani on vahvistettu, voisin itse katsella aikaa seuraavaksi sokerointiin! Niin ja Kauneushuone Tiina-Marin löydät muuten myös facebookista ja instagramista!

* ) Kulmien vahvistus saatu blogin kautta