So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

Ajatuksia blogin kirjoittamisesta & kesäinen asu

Huomenta! <3

Pyörittelin eilen mielessäni jatkuvasti erilaisia ajatuksia, mistä tänään teille kirjoittaisin.

En kärsi ideoiden puutteesta, vaan pikemminkin niitä on niin paljon, että koen välillä haastetta kohdentaa ne yhdeksi postaukseksi tai valita niistä joku toteutettavaksi.

Kirjoitan blogia vielä varmaan kymmenenkin vuoden päästä, kun kaikki muut aikaansa seuraavat ovat siirtyneet muihin formaatteihin ja videoiden pariin. Blogi tuntuu vaan just nyt niin omalta, etten osaa kuvitella olevani esimerkiksi tubettaja. Haluan myös uskoa, että blogeillekin löytyy nyt ja tulevaisuudessa kannattajansa ;)

byvilma, kesäinen outfit, selfie

Niinpä haluankin avata vähän verhoa siihen, miltä just musta tuntuu kirjoittaa blogia ja olla bloggaaja

Niinpä haluankin avata vähän verhoa siihen, miltä just musta tuntuu kirjoittaa blogia ja olla bloggaaja. Luulen, että joku muukin bloggari voi ehkä samaistua kokemuksiini?

Blogini on vielä varsin nuori, alle 1-vuotias. Olen siis aika aloittelija, mutta innostus ja halu oppia uutta tästä maailmasta on ollut niin valtavaa, että voin myös itse huomata kehittymiseni bloggaajana. Tämä taitaa olla kuitenkin hommaa, jossa ei tulla koskaan valmiiksi ja aina voi löytää kohtia, missä parantaa.

Tästä voit muuten käydä kurkkaamassa ensimmäisen postaukseni, jonka julkaisin 20.6.2016. Voi sitä häpeää ja samanaikaista innostusta, mitä koin tuon postauksen julkaistuani. Niin ja pian päästäänkin juhlimaan ekoja byVilma-blogin synttäreitä, wihii! Pysykäähän siis kuulolla, mitä kivaa keksin teille lukijoille ;)

Paras anti sivujen ylläpidossa on ehdottomasti se, kun kuulee jonkun inspiroituneen blogistani

byvilma, kesäinen outfit
byvilma, kesäinen outfit

Paras anti sivujen ylläpidossa on ehdottomasti se, kun kuulee jonkun inspiroituneen blogistani, ja tehneen reseptilläni esim. kasvispiirakkaa. Myös lukijamäärien noustessa kivoihin lukemiin, tunnen koukuttavaa onnistumisen iloa. Päivittäisessä elämässäni en ajattele olevani "bloggaaja", ja kun tapaan ystäviäni, ensimmäisenä mielessäni ei ole se, mitä tästä kirjoitan ja kuinka monta kuvaa saan hetkestä taltioutua.

Olen tietoisesti tehnyt päätöksen, ettei blogini saa mennä muun elämän edelle, kuten ystävien tai perheen. Elän ensin, kirjoitan sitten. Uskon, että tällä tavalla, en jumiudu omaan blogikuplaani, jossa vain hion tekstejäni kiertäen kehää. Huomaan kuitenkin sen, että tuohon kuplaan olisi helppo mennä, ja sulkea muu maailma ympäriltä. Niinpä suljen koneen, kun ystävä soittaa tulevansa kylään, tai kun lapseni aamuohjelmat on loppu ja hän pyytää pelaamaan lautapeliä...paitsi joskus olen itsekäs ja pyydän odottamaan hetken ;)

Se, mitä monet bloggaamisestani kysyy, on se mitä tästä saan, tarkoittaen lähinnä rahallista & materialistista hyötyä. Sinänsä hauska kysymys, sillä mitä ihmiset nyt yleensäkään harrastuksistaan saa?

Se, mitä monet bloggaamisestani kysyy, on se mitä tästä saan, tarkoittaen lähinnä rahallista & materialistista hyötyä

byvilma, kesäinen asu, outfit
byvilma, outfit, kesäinen asu, joensuu

Harrastuksista haetaan hyvää mieltä ja tekemisen iloa ja lajin osuessa kohdalleen niitä myös saadaan. Lajivalinta osui ilmeisti omalla kohdallani oikeaan, sillä bloggaaminen täyttää mukavasti aikaisemmin kokemaani tyhjiötä. Mulla on nyt oma juttu ja niitä tarttee meistä jokainen. Yhteistyökuviot on olleet tosi mielenkiintoisia ja teen myös niitä mielelläni. Jos kirjoittaisin blogia päivätyökseni, ne olisivat elinehtoni. Nyt ne ovat todella kiva ulottuvuus harrastuksessa ja mahdollisuudet niiden saralla kiinnostaa kovasti. 

Tiivistetysti voisi sanoa, että bloggaamisesta on muodostunut rakas harrastukseni, jossa yhdistyy luovuus sanoiksi & kuviksi puettuna. Noin kolmen päivän välein tunnen tarvetta palata kirjoittamaan uutta, siinä välissä seurailen ja päivittelen ahkerasti fbtä ja instagramia. Etenkin instagramista on tullut paikka, johon voisin uppoutua tunneiksi hioen omaa feediäni & inspiroituen muiden kuvista. Myös virtuaalisia "kaverisuhteita" on alkanut syntyä samoista asioista innostuneiden ihmisten kanssa. Niin ja tää meidän So-Up tiimi pitää tiukasti yhtä <3 Kesäkuussa meillä olisi taas vaikka mitä mukavaa tiedossa koko jengin voimin, kuinka maltan odottaa?

Parhaillaan bloggaaminen on mulle Inspiroimista & inspiroitumista. Mutta tähän liittyy vahvasti myös itse kriittisyys ja ikuinen keskeneräisyyden sietäminen, sillä ainakin minä löydän aina parannettavaa lähes kaikesta

Postauksen kuvat ovat muuten pikaisia otoksiani eilisestä asustani, joka soveltui päivän rientoihin vallan mainiosti. Tällä asulla juhlittiin 6-vuotiaita tyttösiä, laitettiin kynsiä kuntoon Studio Fixillä & hoideltiin muita asioita. Ja koko outfit on kenkiä lukuunottamatta second handina hommattua, olisitko arvannut? ;) 

Tuliko sinulle tässä postauksessa jotain uutta tai heräsikö kysyttävää? Olisi myös kiva kuulla, jos voit bloggaajana samaistua kokemuksiini, tai tiedostatko blogikuplan, johon olisi helppo uppotua hiomaan omia juttujaan vaikka päiviksi? Jos ällistelit instagramissa viettämääni aikaa, niin niin tein minäkin, kun pari vuotta sitten luin toisen bloggaajan paljastuksia. Nyt tunti instagramissa heti aamutuimaan on perusjuttuja. 

Aurinkoisin blogiterveisin

-Vilma