So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Milloin viimeksi?

Se olisi viikonloppu, enkä taaskaan voi olla päivittelemättä, miten nopeasti viikot hujisevat.

Viime viikolla ajatukset ovat täyttyneet poikani kouluunhakuun liittyvistä asioista, sekä ensi syksystä. Etenkin kysymykset aamuihin ja iltapäiviin liittyen mietityttävät, sillä niistä hänen pitäisi selvitä yksin. Joitain järjestelyjä on keksittävä, että homma saadaan toimimaan. 

Tulin kuitenkin postailemaan haasteen, jonka bongasin ihanasta Perhosenalennän blogista. Kyseessä on "Milloin viimeksi?" -haaste ja ajattelin oitis tarttua siihen. En ole tainnutkaan ennen tehdä tällaisia, joten ehkä tämä myös avaa joitain yllättäviäkin puolia minusta, mene ja tiedä :) 

byvilma, tulppaanit
tulppaanit
byvilma, aamiainen, joensuu

Milloin viimeksi...

Ilahduin... viime viikolla, kun useampi blogiin liittyvä yhteistyö varmistui. Niin kivaa, jännää ja uutta minulle. Ilahdun myös monta kertaa päivässä keittiönpöydällemme ostamista tulppaaneista, ne piristävät arkea niin paljon <3

Nauroin... Pojallani on tapana sanoa "Näin!", kun hän näkee meidät mieheni kanssa pussaavan. Tänään vitsailimme asialla, vaikka itse sankari onkin isällään viikonlopun vietossa.

Itkin.... En oikeasti edes muista, ehkä alkusyksystä, kun olin jotenkin ihan maassa ja elämä tuntui suorittamiselta. Onneksi osasin painaa jarrua, sillä en tunnista itseäni itkeskelevänä myttynä.

Suutuin... Toissa iltana, kun katsoimme Kokkisotaa koko porukalla, ja herra 6-v olisi halunnut samaan aikaan pitää voimisteluesitystä tv:n edessä, eikä pyynnöistä huolimatta aikonut lopettaa. Argh!

byvilma
byvilma
byvilma

Harmistuin... Viikko sitten, kun haaveilin ostavani banaanilastuja ja niissä olikin SOKERIA! 

Kokeilin jotain uutta... Pari viikkoa sitten, kun kävin fysioterapeutilla ja hoidatin kireitä purentalihaksiani sähkön avulla. Todella uutta minulle, lisää kokemuksesta pääset lukemaan täältä.

Urheilin... Tänään! Kävin mieheni kanssa salilla ja tein lähinnä jalkoja. Taukoa salista oli tullut varmaan 2kk, auts!

Häkellyin... Viime aikoina useasti, kun joku tuttu tai tutun tuttu tulee kertomaan lukeneensa blogiani. Tuntuu jännältä ja samaan aikaan niiin kivalta :)

Luin... Äsken lehteä.

Herkuttelin... Tänään tortilloilla, nams!

byvilma
sininenhetki, koti, byvilma

Ostin... Tänään suksipidikkeet minun ja poitsun suksiin. Shoppailemassa olen käynyt viimeksi joululahjoja. Olen julistautunut pieneen shoppailukieltoon, sillä huomasin haluavani koko ajan vain enemmän ja enemmän jotakin uutta.

Tapasin...Viime viikonloppuna sukulaisia ja kaveria. Tämä viikko on tullut pyörittyä omalla porukalla.

Päätin... Lopettaa sokerin syönnin tammikuun ajaksi, ja nyt 21 päivää sokeritonta takana. Eihän tässä ole enää kuin reilu viikko haastetta jäljellä ;)

Insproiduin... Joka päivä, kun selailen kauniita kuva Instagramissa. Ig on niin koukuttava!. Meidän meininkejä voit seurata siellä:  @byvilmablog 

Tästä haasteesta tuli mieleen ala-asteen ystävänkirjat, johon ruksattiin muun muassa lempiruokia ja bändejä... ei kai niitä voi kukaan unohtaa :D Postauksen kuvat on sekalaisia otoksia viime päiviltä.

Nyt minun pitäisi aloitella kouluhommien tekoa, ja saanko myöntää että motivaatio on himppa hakusessa. Ilmeisesti jokin notkahdus on nyt syksyn innokkuuden jälkeen iskenyt. Usein kuitenkin vaikeinta on alottaminen, ja itse tekeminen rullaa omalla painollaan. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa toivottelee

-Vilma