So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

resepti

Mini-Lemon Posset - pirteyttä kahvipöytään

Hei,

Postailin tänään Instagramiin kuvaa Lemon Posseista. Muutama teistä toivoi, että postailisin reseptiä näihin Mini-Lemon Posseihin, joita viime viikonlopun synttäreille tein.

Lemon Posseissa parasta on pirtsakka maku, helppous & kiva, vähän muista tarjottavista poikkeava ulkomuoto. Ostin Lemon Posseja varten lähikaupasta snapsilaseja, joihin mini sitruunavanukkaat tein. Koristeena toimi loistavasti kermavaahto ruusu & sitruunamarmeladi.

Näissä parasta on pirtsakka maku, helppous & kiva, vähän muista tarjottavista poikkeava ulkomuoto

lemon posset, mini lemon posset, kahvipöytään herkku, snapsilasit,
lemon posset, mini lemon posset, kahvipöytään herkku, snapsilasit,
lemon posset, mini lemon posset, kahvipöytään herkku, snapsilasit,

Lemon Posset ( n. 30 henk)

8 dl kuohukermaa

2 dl sokeria

2 dl sitruunanmehua

Kiehauta kattilassa kerma ja sokeri. Muista sekoittaa, ettei seos pala pohjaan. Kun seos on kiehahtanut, nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Kaada seos annoskuppeihin ja peitä kelmulla. Nosta löysöhköt sitruunavanukkaat jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai vaikka yön yli. Lemon Posset jähmettyvät jääkaapissa. 

Koristele kermavaahdolla & sitruunakarkilla ja tarjoile! Varma herkku jokaiseen kahvipöytään! <3

Onko Lemon Posset sulle tuttu juttu? Minä herkuttelin näitä ensimmäisen kerran vuosi sitten ja tänä kesänä rohkenin vasta testiä itse! Jos olisin tiennyt, että kyseessä on näin helppo herkku, olisin varmasti tehnyt näitä jo useamminkin! Tykkään myös Lemon Possejen simppeleistä raaka-aineista ilman turhia lisäaineita.

Pirtsakoin Lemon Posse terveisin

-Vilma