So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Miniloma Bomballa

Miniloma Bomballa oli yksi tämän syksyn odotetuimmista jutuista.

Matkustelu on kuulunut taloutemme pihistely kohteisiin ja olemme reissanneet ylipäätään todella vähän. Varasimme yöpymisen tällä kertaa hyvissä ajoin, etteivät muut menot kiilaisi pitkään haaveissa olleen miniloman edelle.

Miniloma Bomballa oli yksi tämän syksyn odotetuimmista jutuista

bomba, kokemuksia bombalta, kylpylä bomba, bomban kylpylä
kylpylähotelli bomba, bomba, loma bomballa, kokemuksia bobbasta, bomban respa

Etenkin 8-vuotias oli toivonut yötä kylpylähotellissa jo kauan, olihan hän kuullut kavereilta juttuja rajattomasta polskimisesta ja hauskoista hotellilomista. Matkaan lähtiessä tuntuikin erityisen hyvältä päästä toteuttamaan yksi lapsen unelmista. 

Matkaa Joensuusta Nurmekseen on aika sopivasti - hieman yli tunti autossa ja lomakeidas oli saavutettu. Kun astuimme ensi kertaa sisään, täytyy myöntää, etten osannut odottaa niin tyylillä tehtyä kokonaisuutta. Paikkahan oli upea!

Ostimme käyttöömme rajattomat uintirannekkeet ja suuntasimme ensimmäisenä uimaan. Ehkä yksi viikonlopun ikimuistoisimmista hetkistä olikin, kun hyppäsimme altaaseen ja lapseni osasikin uida! En ollut uskoa silmiäni, sillä mitään erityistä uimaopetusta hän ei ollut saanut. Uimataito toikin pulikoimiseen aivan uudenlaisen sytykkeen ja oli hyvä päästä harjoittelemaan lisää juuri opittua taitoa!

Ostimme käyttöömme rajattomat uintirannekkeet ja suuntasimme ensimmäisenä uimaan

bomba, kokemuksia bombalta, kylpylä bomba, bomban kylpylä
bomba, bomban kylpylä
bomba, kokemuksia bombalta, kylpylä bomba, bomban kylpylä
bomballa

Kylpylän jälkeen freesauduimme huoneessa, joka sijaitsi hotellin "uudessa siivessä" ja lounastimme Trattoria Pielisessä. Luonnehtisin Trattoria Pielistä perushyväksi ravintolaksi italialaisella twistillä. Kaikille löytyi mieluinen annos ja olihan ruokailu kruunattava suklaakakuin ja kahvein. 

Illalla lenkkeilimme ympäristössä, pelasimme i Wall peliä hotellin aulassa sekä kävimme iltauinneilla. Myöhäistunnit lötköilimme hotellissa Simpsoneita katsellen ja haimmepa iltapalaksi vielä pitsat. Jäimme kaipaamaan hotellille pientä kanttiinia, josta olisimme voineet ostaa kenties jotain muuta iltapalaa...nyt valittavanamme oli Trattiorian listan annokset. Aika tuhtia meininkiä siis!

bomballa
trattoria pielinen, bomballa syömässä
trattoria pielinen, jälkiruoka trattoria pielisessä
bomballa perheen kanssa

Aamulla heräsimme suoraan aamiaiselle. Poika latasi lauselleen vähintään kourallisen Domino keksejä ja rouskutti niitä sellaiselle tahdilla, että sai tuskin kerrottua, kuinka hyvä aamiainen olikaan ollut.

Aamiaisen energioilla kävimme vielä viimeisen kerran kylpylän puolella, joka oli mielestämme oikein kiva kokonaisuus. Ei mikään suuri, mutta itse luonnehtisin kylpylää juuri sopivaksi. Vanhempana pystyin täysin stressittä valvomaan uimaan oppinutta ilman pelkoa siitä, että hän katoaisi kylpylän kiemuroihin. Kylpylä oli myös kauniisti laitettu, nykyaikainen ja ihana näkymä ulapalle kylpylän laajoista ikkunoista kruunasin kokonaisuuden. Saunaosastolla kuljimme uimapuvuissa ja näin pääsimme koko porukalla testaamaan erilaisia saunoja sekä suihkuja.

bomba
bomban aamupala
bomballa

Minilomamme Bomballa Nurmeksessa oli siis oikein onnistunut ja voin suositella paikkaa yhden yön kohteeksi niin perheille kuin pariskunnillekin. Ehkä kaksi yötä olisi ollut kuitenkin jo liikaa, sillä kylpylähotellin aktiviteetit rajautuivat pitkälti uimiseen ja syömiseen.

Se mistä me antaisimme Bomballe erityismaininnan on ystävällinen, joustava ja ammattitaitoinen palvelu. Saimme loistavaa palvelua niin hotellin kuin ravintolankin puolella. Myös lapsi sai olla lapsi, eikä meininki ollut hienoista puitteista huolimatta liian pönöttävä.

Mutta nyt taas tiukasti kiinni arjessa ja näillä miniloman energioilla onkin ollut hyvä suunnata uuteen viikkoon!

-Vilma