So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

MINIREISSULLA JYVÄSKYLÄSSÄ

Vietin viikonlopun omaa-aikaa ystävien luona Jyväskylässä. Kuinka hyvää pieni irtautuminen arjesta voikaan tehdä?

Vaikka rakastan kotoilla, on kotona myös aina kaikki keskeneräiset työt odottamassa. Auton keulan suuntaaminen ystävien luo eri kaupunkiin on loistava ratkaisu, kun kaipaa hengähdystä omista peruskuvioistaan.

Onkin ihanaa, että on olemassa ihmisiä joiden kanssa voi viettää aikaa rennosti täysin omana itsenään. Ja vaikka koko viikonloppu on tullut oltua menossa, olo viikonlopun jälkeen on kuitenkin rentoutunut ja mieli tyyni. Ehkä mun pitäisi harrastaa tällaisia viikonloppuja useamminkin? 

Auton keulan suuntaaminen ystävien luo eri kaupunkiin on loistava ratkaisu, kun kaipaa hengähdystä omista peruskuvioistaan

byvilma, jyväskylä, oma-aika
bistro soppa, jyväskylä, soppa
bistro soppa, jyväskylä, soppa, punajuurikeitto

Kun saavuin Jyväskylään perjantai-iltana suuntasimme pian haaveilemaan Raclette illalllisesta Bistro Soppaan. Harmiksemme koko komeus grilleineen päivineen olisi pitänyt varata etukäteen ja seurueenkin olisi pitänyt olla 4 henkinen. Punajuurikeitto- vuohenjuustomoussella kuitenkin lievensi pettymyksen ollen uskomattoman samettista ja maukasta. Osaisinkohan tehdä punajuurikeittoa itse?

Lauantai kierrettiin Kauppakeskus Seppää. Matkaan tarttui jotain pientä, kuten koruja ja härpäkettä Tigerista.  HM HOME oli ehdottomasti yksi niistä liikkeistä, jonka olisin voinut tyhjentää puolilleen. Selkärankaa kuitenkin löytyi, enkä ostanut sieltä lopulta sitten mitään. Muuten lauantai-ilta soljui tortilloja kokkaillen, syöden, maailmaa parantaen & tv-sarjoja katsellen. Niin ja tunnustan - söinpä vähän karkkiakin! 

Ystävien kanssa vietetty aika on puolestaan aina mahtavaa

jkl, jyväskylä,

Sunnuntaina oli jo mukava palata kotiin pyykkäämään, väsäämään ruokaa perheelle ja elämään sitä tavallista elämää. Vaikka nautin lapsivapaista päivistä, tuntuu musta silti siltä, että elämä on normaalia vasta silloin, kun lapsikin on menossa mukana.

Pieni irtautuminen auttaa kuitenkin näkemään lähelle ja olemaan kiitollinen siitä tavallisuudesta, jota lapsiperhearjessa elää. Tiedän ettei ulkona syödyt lounaat ja kauppakeskuskierrokset tuntuisi ikuisesti niin mahtavilta, jos ne olisivat arkipäivää ja aina mahdollisia.

Ystävien kanssa vietetty aika on puolestaan aina mahtavaa. Nykyinen välimatka on harventanut kylättelyjämme puolin ja toisin, mutta onneksi yhteys on säilynyt. Ja ainakin musta tuntuu siltä, että jatkamme juttua aina siitä, mihin viimeksi jäimme...

Nyt akut ladattuina on hyvä suunnata kohti uutta viikkoa ja muistella kivaa viikonloppu Keski-Suomessa  ♡

Millainen viikonloppu sinulla oli? Vietätkö sinä usein viikonloppua ystäviesi luona kylätellen?Ja mitä sun unelmien rentoon viikonloppuun kuuluisi? 

Iloa viikkoosi toivoo

-Vilma

ps. Vuosi sitten eleltiin meillä tällaisissa tunnelmissa KLIK