So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

Mitä kuuluu meidän syksyyn?

Syksy, syyslomaviikko...ja joulusuklaatkin löytyvät jo kauppojen hyllyiltä. Mutta mitä meille oikein kuuluu?

Arkea, töitä, ruuanlaittoa  ja aikatauluja, kaikki kuitenkin kivasti balanssissa, joten hommat rullaa! Fiilikset siis tasaisen mukavat! Syyslomaviikolla olen itse kokopäiväsesti töissä, mutta onneksi tuo eskarilainen saa tukiverkostojen avulla 3 vapaapäivää. Ne tulevat varmasti tarpeeseen, onhan eskarissa käynti lapsen työtä. Huomisen vapaan poika viettää vanhemmillani maalla ja keskiviikkona hän lähtee isänsä luo jatkamaan lomailua. Muutaman päivän pyörähdys vanhassa päiväkodissa keskellä viikkoa on kuitenkin myös odotettu juttu.

 Postauksen kuvat ovat viime viikolta, kun lähdimme pelaamaan Pokemon go peliä poikani ja hänen kavereidensa kanssa lähiympäristöön. Mutta kuinkas kävikään, löysimme jotain paljon siistimpää, kuin virtuaalisia pokemoneja. Aivan käsittämättömän määrän muuttolintuja kokoontuneena läheiselle joelle. Kävimme myös eilen illalla tarkastamassa olisiko linnut vielä olleet siellä, mutta menimme tutkimusretkelle ilmeisesti liian myöhään.

Minulle kuuluu myös niitä YAMK:n sosiaali- ja terveysalan johtamisen- ja kehittämisenopintoja. Tällä viikolla olen lukenut tiukasti ja vähemmän tiukasti ensi viikon tenttiin. Aiheena tentissä ovat  johtamisopit Suomessa. Myös opinnäytetyötä pitäisi alkaa pyörittelemään mielessä ja yksi tehtävä odottaa palautustaan marraskuussa. Ei suurempaa stressiä opinnoista VIELÄ. Yleisesti ottaen olen ollut tosi iloinen,että hakeuduin kouluun. Koen jo nyt saaneeni opinnoista näkökulmaa ja uusia tapoja ajatella työtä, työntekoa ja elämää ylipäätänsä.

Tämä viikonloppu on mennyt meillä rennoissa merkeissä. Eilen pyörähdimme pojan toiveesta uimahallissa, teimme minun toiveestani nachovuokaa ja katsoimme mieheni toiveesta Possea. Posse kyllä uppoaa jutuillaan meihin kaikkiin. Tiedän, etteivät kaikki anna lastensa kyseistä ohjemaa katsoa, mutta itse ajattelen sen olevan hauskaa viihdettä koko perheelle. Rääveimmät jutut menevät 6-vuotiaalta sopivasti yli ymmärryksen.

Mutta sellaista kuuluu meidän osoitteeseen. Oikeastaan aika paljon kaikkea, mutta jotenkin olen tänä syksynä saanut pidettyä kaiken mukavasti tasapainossa ;) Myös oma vireystila on pysynyt valon määrän vähentymisestä huolimattta korkealla, ja hyvä niin :) Kohta lähden ystäväni kanssa kirppitelemään ja katsastamaan k-raudan lyhty tarjonnan. Saa nähdä tarttuuko jotakin matkaan!

-Vilma