So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Mitä meille oikeasti kuuluu?

Mitä meille oikeasti kuuluu?

Viime aikoina on tullut kirjoiteltua postauksia kaikenlaisista asioista, mutta rehellisiä kuulumisia en ole päivittänyt kuukausiin.

Tiivistetysti voisi sanoa, että meille kuuluu kaikenlaista hyvää. Työasioita töissä ja kotiasioita kotona. Työt eivät tule kotiin eikä kotiasiat töihin - silloin voisi ajatella balanssin olevan suhteellisen hyvä. Myös pojan koulu menee omalla painollaan, eikä siitä ole tarvinnut vanhemana ylimääräisiä stressailla. 

Työt eivät tule kotiin eikä kotiasiat töihin - silloin voisi ajatella balanssin olevan suhteellisen hyvä

kn collection, kn hattu
kn collection, kn hattu

Menoa ja meininkiä kuitenkin riittää ja jo itsessään tälle viikonlopulle juhlimme kolmet eri syntymäpäivät. Olen myös jatkanut viime viikolla alkanutta sisustusbuumiani ja pyöräyttelin tänään huonekalujamme hieman paikoiltaan miehen ollessa golfkisoissa. Jännityksellä odotin mitä hän tuumaa uudistuksista, mutta ilokseni muutokset saivat myös hänen siunauksensa.

Muuten viikonloppuja lukuunottamatta parisuhteelle on ollut valitettavan vähän aikaa. Miehen iltavuoroviikkoina tuskin edes näemme, sillä olen itse lähes poikkeuksetta yöpuulla hänen tullessa kotiin. Toisaalta koen parisuhteelle virkistävänä viettää aikaa myös erikseen, jonka jälkeen nauttii yhdessäolosta aivan eri tavalla. Eilen tuntuikin erityisen mukavalta katsoa yhdessä ihan vain teeveetä ja kerrata viikon kuulumiset.

Olemme päässeet keskenämme balanssiin myös kotitöiden jakamisessa ja miehen laatima kotityölista on ollut aivan killeri. Olemme noudattaneet listaa suht tiukasti ja oma taakkani on keventynyt mukavasti kodin siistinä pitämisen suhteen. Taakan keventyessä huomaan katsovani häntä vaaleanpunaisemmilla laseilla kuin aikoihin, eikä välillämme ole ollut aikaisemmin kotitöiden epätasaisesta jaosta aiheutuneita negatiivisia energioita.

Hyvinvointijutuissa otin itseäni hieman lujemmin niskasta kiinni,sillä huomaan antaneeni sokerikoukulle pikkurillin

welly&merck
kn collection, kn hattu

Isäni mukaan olen liikkujana kuten hän. Innostun, onnistun ja sitten lopetan ja harmistun.

Hyvinvointijutuissa olen ottanut itseäni hieman lujemmin niskasta kiinni, sillä huomaan antaneeni sokerikoukulle pikkurillin ja se yrittää imaista koko käden. Nyt olen päättänyt vetää taas mahdollisimman sokerittomalla ja  viikolla pyrin heräämään useampana aamuna riittävän aikaisin, että ennätän treenata ennen töihin lähtöä. Tällä viikolla ainakin pysyin päätöksessäni - ja voi kun saisin tehtyä tästä niin mielettömästi hyvää oloa tuovasta päätöksestäni rutiinin. 

Sain viime viikolla hyvinvointia edistäviä päätöksiä tukemaan kirjan nimeltä Voittavat tavat. Olen lukenut kirjaa nyt jonkin verran. Se sisältää self help matskua, tekstiä kiitollisuudesta, tavoitteista ja niiden asettamisesta. En ole vielä täysin uponnut kirjan uumeniin, mutta se vaikuttaa hyvältä ja haluan esitellä sen piakkoin myös teille. Fakta osuuden jälkeen kirja on omistettu harjoitteille ja ainakin itse ajattelin käyttää kirjan oppeja juuri liikunnan juurruttamiseksi arkeeni. Tällä hetkellä olen sellainen "vuoristorataliikkuja" - liikun useamman kuukauden kuin hullu ja sitten jätän homman aikalailla sikseen. Parempi kai sekin kuin ettei tekisi mitään, mutta itse kaipaan hommaan lisää balanssia ja pitkäjänteisyyttä. Isäni mukaan olen liikkujana kuten hän. Innostun, onnistun ja sitten lopetan ja harmistun. 

kn collection, kn hattu

Olen viime aikoina tehnyt myös kivoja ostoksia ja tänään lähti Zalandolle uusi tilaus Calvin Kleinin kotihousuista ja muutamasta perus yöpaidasta. Olen ehdottomasti niiden tarpeessa! 

Lisäksi ostin viime viikolla puhelimeeni Popsocketin ja se on niin kätevä että! Ainakin aktiivisena somettajana ehdoton muun muassa stoorien ottamiseen. Niin ja ostinpa myös tämän kuvissakin vilkkuvan KN-collectionin hatun Sokoksen synttäreiltä. Haaveilin hatusta lähes vuoden ja nyt tuntuu niin parhaudelta painaa se päähän hieman tuulisena syyspäivänä. Ehkäpä näiden shoppailujen jälkeen olisi syytä vetää kukkaronnyörejä kuitenkin tiukemmalle, sillä onhan minulle tulossa ne Noshinkin vaatteet ja makuuhuonettamme komistaa pari viikkoa sitten hankittu laivastonsininen päiväpeite.

eteinen, eteisinspis,
... ja koska en malta olla jakamatta kuvaa tämän päivän sisusteluista...

Tulevina viikkoina arkemme jatkunee samanlaisena. Syksyisiä viikonloppujamme ilostuttamaan saamme pian yövieraita kauempaa ja kylättelemme itsekin parin viikon päästä Jyväskylässä. Myös synttärimeiningit tulevat jatkumaan useampana viikonloppuna peräkkäin ja blogin yhteistyökuviot saavat minut tasaisin väliajoin liikekannalle ♡ Kivoja juttuja siis tulossa! Niin ja huomennna menen muuten yhteistyön merkeissä vahvistamaan kulmiani Kauneushuone Tiina-Marille. Kulmani alkavatkin olla jo ehostusta vailla!

Siinä olisi tiivistetysti meidän perheen kuulumisia - aikamoista ajatuksen virtaa tuli kirjoitettua, mutta joskus näinkin. Voinen myös paljastaa, että olen paketoinut jo ensimmäisiä joululahjoja ja alkanut tutkiskella joululehtiä...taidan olla kaiken muun hörhöilyn lisäksi vähän jouluhörhö?

- Vilma