So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Mitä odotan vuodelta 2019?

Vuosi 2018 oli täynnä elämää: töitä, arkea, perhettä, vapaapäiviä, ystäviä, reissuja, stressiä, ruuanlaittoa, blogia, siivoamista... myös päämääriä ja halua kohti terveellisempiä vaintoja.

Kun nyt luen vuosi sitten kirjoittamiani tavoiteita vuodelle 2018,  tuntuvat ne osittain aika musta-valkoisiltakin. Ehkä vuonna 2018 opin hieman löysäämään ja ottamaan rennommin joidenkin asioiden suhteen.

Vuosi 2018 oli täynnä elämää: töitä, arkea, perhettä, vapaapäiviä, ystäviä, reissuja, stressiä, ruuanlaittoa, blogia, siivoamista...

top nine, 2018, by vilma

Mitä odotan vuodelta 2019?

- Pyrin raivaamaan kalenteriini entistä enemmän suunnittelematonta aikaa, jolloin on mahdollisuus kaikenlaiselle spontaaniudelle: ystäville, tv-ohjelmille, diy jutuille, leipomiselle ja kaikelle mistä milloinkin innostun... paikallaanhan en osaa olla...mutta myös jatkuva kalenterin mukaan eläminen on alkanut vuoden 2018 aikana tökkimään yhä enemmän. Opettelen siis edelleen sanomaan ei. Tämä tarkoittanee, että myös blogi päivittyy jatkossa hieman harvemmin, mutta tasaisesti, noin 1-2 kertaa viikossa, nykyisen 2-3 postauksen sijaan. 

- Odotan YAMK:n opintojeni jatkumista syksyllä 2019. Ei herkkua, mutta tiedän saavani syvää mielihyvää opintojen etenemisestä ja mahdollisesta loppuun saattamisesta vuoden 2019 tai 2020 loppuun mennessä....

- Toivon vuoden 2019 tuovan mukanaan paljon perheen kanssa yhdessäoloa sekä liikkumista. Koen Jyväskylän kaupunkina aktiiviseen elämään kannustavaksi ja jo aivan uuden kotimme kulmilla on hurjasti enemmän mahdollisuuksia harrastaa kaikkea laskettelusta uintiin ja kuntosalista ratsastukseen, kuin täällä Joensuussa 10 kilometrinkään säteellä... Odotan myös pääseväni verestelemään muistoja järvenrannalla mutkitteleville lenkkipoluille sekä kuntosaliharrastuksen jatkumista uusissa maisemissa.

- Tiedän vuoden 2019 olevan varmasti myös rankka. Koen vastuuta muun perheen sopeutumisesta muuttuneeseen maisemaan, enkä odota, että kaikki tapahtuisi kuin itsestään. On mahdollista, että tulevat remontit asunnossamme tulevat venyttämään lompakon lisäksi pinnaamme.

-Toivon, että vuoden päästä voisin kirjoittaa meidän selvinneen muutoista sekä remonteista ja omistusasuntomme olisi saatu sisustettua mieleiseksi kodiksi, jossa kaikki viihtyisimme. 

... johan siinä on melkoisen monta toivetta ja odotusta pian alkavalle uudelle vuodelle. 2019 on pitkästä aikaa vuosi, jota odotamme erityisen innokkaina sekä hieman jännittyneinäkin alkamaan! ♡

Mitä sinä odotat vuodelta 2019? ... kuulisin mielelläni myös ajatuksiasi siitä, mitä mieltä olet suunnittelemastani postausvälin harventamisesta? Onko  1-2 postauksta /vko ihan ok? Vai toivoisitko postauksia satelevan totuttuun tapaan myös ensi vuonna?

terkuin,

Vilma

ps. Postauksen kuva on kooste Instagramin suosituimmista julkaisuistani vuonna 2018. Jos haluat tehdä samanlaisen omista instakuvistasi, onnistuu se helposti Top Nine app in avulla!

Ja vink, vink, instatililläni @byvilmablog starttasi uuden vuoden kunniaksi arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Affinage Professionalin täsmätuotteita hiustenhoitoon!