So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Miten juhlisin kolmekymppisiä?

Niin karua, upeaa ja häkellyttävää kuin se onkin, pyöreät 30 vuotta lähestyvät mittarissani viikko viikolta ja kuukausi kuukaudelta.

Olen sanonut, etten kriiseile ikääni. Huomaan kuitenkin alati pohtivani, kuinka tuota pyöreää lukua juhlisin vai juhlisinko lainkaan? Olen miettinyt, onko se vain päivä ja ikä muiden joukossa vai onko se päivä, jona tulee päräyttää ja keksiä jotain repäisevää? 

vpn-suomi.fi , kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni, synttärit, ideoita kolmekymppisille

Tämä on toki niitä vaihtoehtoja, että vain kiikkustuoli puuttuu!

Olen pallotellut erilaisten vaihtoehtojen välillä valehtelematta koko vuoden 2019, kun ikäluokkani on vuoron perään skoolannut 30 rajapyykin ylittämiselle. Omat kemuni ovat vasta joulukuussa, mutta koska aika tuppaa kulkemaan kuin pikajuna, tiedän päivän koittavan nopeammin kuin arvaankaan!

Perinteiset kakkukahvit läheisimmille voisivat olla tuossa joulun alla ihan mukiinmenevä vaihtoehto; pikkujoulut täyttävät useimpien kalenterit ja olisihan tämä vaihtoehto helppo järjestää. Juoda glögit, leikata siivut kakkua ja tunnelmoida ikääntymistäni joulukuun hämyssä ( tämä on toki niitä vaihtoehtoja, että vain kiikkustuoli puuttuu!).

vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni
vpn-suomi.fi , kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiäni, synttärit, ideoita kolmekymppisille
vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiän

Kolmas vaihtoehto voisivat olla ihka oikeat bileet

Mielessäni on käynyt myös, että juhlisin päivää itsekseni ja perheen kesken. Varaisin aamuksi jonkin kauneushoidon, ihanan hieronnan tai vaikka geelilakkauksen varpaankynsiin ja illaksi suuntaisimme syömään Pöllöwaariin, yhteen Jyväskylän hienoimmista ravintoloista. Hetki omaa-aikaa ja hemmottelua sekä päivän päättävä kolmen ruokalajin illallinen voisivat nostaa juhlatunnelman arvoiselleen tasolle.

Kolmas vaihtoehto voisivat olla ihka oikeat bileet. Olen katsellut muutamia keskustan paikkoja, joihin olisi kotietkojen jälkeen hauska suunnata ennen varsinaiseen yökerhoon siirtymistä.

Tykkäisin paikasta, jossa seurueemme saisi tavallaan "oman tilan" jostain rennosta coctailbaarista. Hyviä drinkkejä, pikku purtavaa ja tanssimusiikkia. Juhlat saisivat puolestani jatkua vaikka valomerkkiin saakka tanssien. Olen kuitenkin vuoden varrella joutunut skippaamaan niin monet kavereideni kekkerit, että ymmärrän täysin, mikäli saisin juhlia näitä bileitä lähes itsekseni!

vpn-suom.fi, halvat lennot, kolmekymppiset, miten juhlin kolmekymppisiän

Kutkuttavin idea, joka mielessäni on pyörinyt olisi ostaa lennot johonkin läheiseen Euroopan kohteeseen. Pidennetty viikonloppu Berliinissä, Kööpenhaminassa tai vaikka Budapestissä miehen kanssa olisi taatusti unohtumaton elämys.

Mikäli tähän vaihtoehtoon päädyn, ostaisin lennot ehdottomasti VPN:n (Virtual Private Network) kautta. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, lentolippujen hintoihin vaikuttaa sijainti sekä verkon selaushistoria. VPN-SUOMI.fi vertailusivun avulla voi etsiä sopivan VPN-palvelun, jonka kautta tämän voi helposti kiertää, kun selaat nettiä ikäänkuin anonyyminä. Eli halvat lennot nappaisin kätevästi VPN-palvelun avulla.

Siinäpä pikku vinkki myös teille, jos haaveilette suuntaavanne lentokoneen siivin uusien elämyksien pariin! Lentolippuja kannattaa siis selata tyhjällä selaushistorialla, incognito-tilassa ja kokeilla VPN:n kautta erilaisia sijainteja, sillä hinnat voivat vaihdella huomattavillakin summilla.

Mutta kaikesta pähkäilyistä huolimatta, en edelleenkään tiedä, mitä itse syntymäpäiväni kanssa tekisin.

Juuri tänään parhaalta vaihtoehdolta kuulostaa tuo toisena esittelemäni oma hemmotteluhetki & perheen kanssa syöty ravintolaillallinen, mutta huomenna mieli voi olla toinen!

Miten te olette juhlineet pyöreitä?

Onko se päivä muiden joukossa tai THE päivä, jonka täytyy jäädä mieliin?

-Vilma

ps. Postauksen kuvat ovat ystäväni heinäkuisilta kolmekymppisiltä, kun vuokrasimme paljullisen saunalautan, kisailimme pöhköissä lajeissa ja suuntasimme yökerhoon! Kivat kemut, joita on vieläkin hauska muistella!

*) Postaus tehty yhteistyössä VPN-SUOMI.FI :n kanssa