So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

MOI OON VILMA

Tästäkö se lähtee? Oma blogi!!! 


En ois kyllä pari päivää sitten vielä uskonut, että tässäpä sitä kirjoitellaan ekaa postausta! On hauskaa välillä yllättää itse itsensäkin. Täytyy myöntää, että olen joskus (välillä useemminkin) naureskellut, kun joka toisella tuntuu olevan oma blogi... Ja onhan hommassa jotain tyrkkyäkin, tehdä nyt sivusto itsestä ja täyttää se omilla jutuilla ja toivoa, että mahdollisimman moni lukisi omia löpinöitä. Mutta tässä voisi olla sitä omaa juttua mulle, mitä mulla ei ole ollut kunnolla useampaan vuoteen. Usein teen asioita muiden eteen ja puolesta, tää voi olla juttu vaan mulle ja mun omaksi iloksi!

Mutta tässä voisi olla sitä omaa juttua mulle, mitä mulla ei ole ollut kunnolla useampaan vuoteen.Oon lukenu useita blogeja vuosia, ja välillä tuntuu, kun tuntis ne tyypit. Se on aika hurjaa! :D Nyt viime aikoina moni on lopettanut ja tuntuu tosi vaikeelta alottaa ns. Alusta jonkin blogin seuraamista... Ihan ku alottas seurustelusuhteen alusta!? :D Blogeista on tullu mulle jotenki huomaamatta sellanen harrastus ja oon ammentanu niistä paljon inspistä omaan elämään, eniten ehkä kauneudenhoitoon ja sisustusjuttuihin liittyen. No nyt sitten ois aika astua seuraavalle levelille! En osaa sanoa kuinka kauan tätä jatkan, mut toivon että pidempäänkin.

Blogeista on tullu mulle jotenki huomaamatta sellanen harrastus ja oon ammentanu niistä paljon inspistä omaan elämäänViime aikoina oon ollu super kiinnostunu ihonhoidosta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, tästä varmaan tuun kirjottelee omia ajatuksiani. Myös sisustusjutut ja pienet DIY jutut on lähellä sydäntä. Vaatteet, no ne on varmaan mun harrastus, ostan niitä ja samaa tahtia laitan kyllästyneenä eteenpäin. Lisäksi mulla on kotona erittäin reipas eskarilainen poika, pieni chihu Iita ja yksi reipas mieskin, mutta niistä en ajatellut sen kummemmin kirjoitella. Ja kun kerkeen, jaksan ja huvittaa niin liikun. Viime aikoina oon löytäny itteni useiten juoksupolulta. Se on kyllä kivaa, mut miks näistä kotiympyröistä on nii vaikee ottaa ja lähtee viettää omaa aikaa se n. 30-90 min?