So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

minä

Moi oon Vilma 2.0

Heipsansaa, nyt sitä täällä So-Upilla jo kirjoitellaan! 

Ajattelin, että kertoisin vähän itsestäni tässä välissä uudestaan ja lisää. Tein pienen esittelyn, kun aloitin bloggaamisen, mutta matkaan on tarttunut jo uusiakin lukijoita, jotka varmasti haluaisivat tietää enemmän ;)

Olen Vilma, 26- vuotias joensuulainen äiti, avovaimo, sosionomi, YAMK opiskelija ja bloggaaja. Aloitin blogin kirjoittamisen kesällä vähän yllärinä itsellenikin ja rakkaudesta lajiin tässä porskutetaan. Olin pitkään kaivannut jotain omaa juttua ja lukenut muiden blogeja paljon. Poikani on 6-vuotias ja sillä omat kaverinsa ja meininkinsä ja yhä useammin ihmettelin, että taas yksi viikonloppu meni kotia puunatessa...kotona, kun on kuitenkin oltava, silmänä ja korvana pojan kavereineen ympärillä pyöriessä. Niinpä tämä bloggailu onkin ollut kiva harrastus, sillä pidän kirjoittamisesta, rakastan kotoilua ja kaikkea erilaista näpräilyä.

Perheeseeni kuuluu 6-vuotias (tehokkaaksikin kutsuttu) eskarilainen poika, mies sekä comboa täydentää 13-vuotias chihuahua Iita. Meidän elämä on hyvinkin tavallista, käymme töissä, taiteilemme arjessa, kokkaamme, vietämme viikonloppuja ja kylättelemme. Lapseni isä asuu kauempana, ja poikani vieraillessa siellä, tulee vietettyä lapsivapaata kouluhommien, blogin ja shoppailun merkeissä. Rentouttavimpia ovat kuitenkin viikonloput, kun koko poppoo on koolla ja ilman minkäänlaisia suunnitelmia <3

Elän jotenkin ihan uutta kautta äitiydessä, kun omasta leikki-ikäisestä on kasvamassa koululainen, myös murheet ovat muuttaneet muotoaan. Blogiani lukemalla pääset seuraamaan elämäämme iloineen ja suruineen. Haluankin toivottaa kaikki tervetulleeksi seurailemaan blogiani tänne So-Upin puolelle <3

Olisi myös kiva kuulla eksyitkö blogiini nyt ensi kertaa vai oletko seuraillut meinikiämme jo kauemmin? :) Ja mitä pidät sivujen uudesta ulkomuodosta?

-Vilma