So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogi

Muutto edessä, jännittää!

Heippa, tulin kertomaan teille iloisia uutisia, sillä kohta muutetaan! Ei meidän perhe, vaan blogi tulee muuttamaan ihka uuteen yhteisöön nimeltä So-up! So-upin taustalla toimii mediatalo Karjalainen ja heidän rautaiset ammattilaisensa. Olen niin innoissani kaikesta, ettette arvaakkaan. Tuntuu myös aika uskomattomalta tämä matka kesäkuun ensimmäisestä töhryisestä postauksesta blogiyhteisön täysivaltaiseksi jäseneksi. Yhteisö avannee aivan uusia ovia sitten lisää. Tulevaisuus näyttää, mitä muutos tuo tullessaan, mutta minä olen valmis! ;)

Olin viime lauantain bloggaajainfossa, jossa tarjoiltiin myös kuvassa vilahtavaa ihanaa brunssia. En tule koskaan unohtamaan tätä kattausta, ehkä yksi parhaista kohdalleni sattuneista brunsseista ever!
Brunssin lisäksi oli mahtia tutustua muihin bloggaajiin, jotka yhteisössä kanssani aloittavat. Mukavan värikästä porukkaa!

So-up tullaan lanseeraamaan piakkoin, joten minulla riittänee puuhaa omien sivujeni kuntoon laitossa. Haluan, että kaikki on kunnossa, kun sivusto avataan, joten vetäydyn nyt näpräämään niitä h-hetkeen saakka. Pysykäähän kuulolla ;)

-Vilma