So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

MYDAY 2 | Arkipäivä mun kanssa

Postasin kesällä päivästä mun kanssa ja se sai teiltä kivan vastaanoton, niinpä ajattelin, että voisin kirjoittaa tolle postakselle jatko-osan arkisesta päivästä töineen kaikkineen.  Nämä päivät joita nyt elelen, poikkeavat hyvinkin paljon siitä edellisen MYDAY-postauksen kesäisestä työttömänä vietellystä päivästä. Tuohon kesäiseen MYDAY postaukseen pääset muuten kurkkimaan tästä.

Nämä päivät joita nyt elelen, kun poikkeavat hyvinkin paljon siitä kesäisestä työttömänä vapailla vietellystä päivästä

http://so-up.fi/byvilma/myday-2-arkipaiva-mun-kanssa?preview=19004431

PERJANTAI 3.11.2017 - hyvinkin perus arkipäivä mun housuissa 

(lukuunottamatta sitä pientä kutkutuksen tunnetta, jonka lähestyvä viikonloppu tuo tullessaan! ;))

5.30 Heräsin keittiöstä kantautuviin ääniin, kun mies teki lähtöä töihin. Päätin sytyttää valot, koska muutenkin kello soisi jo pian. Sometan ja hoidan blogin yhteistyö sähköposteja usein aamuisin ennen kuin nousen sängystä. Aamuisin olen ehdottomasti parhaimmillani ja siksi myös tänään starttailin IG ssä arvonnan heti herättyäni.

6.20 Poika herää ja aloitettiin aamuaskareet. Kahvinkeittoa, aamupalan väsäilyä, lastenohjelmia, pukemista...

7.45 Lähdin töihin ja 7-vee jäi hetkeksi vielä kotosalle ennen kouluunlähtöä. Asetin herätyskellon soimaan hänelle merkiksi, koska starttailla kohti koulunpenkkiä. Tämä aamu sujui hyvin!

Sometan ja hoidan blogin yhteistyö sähköposteja usein aamuisin ennen kuin nousen sängystä

byvilma, my day, mun päivä, arkipäivä
byvilma, my day, mun päivä, arkipäivä
​   ​

8.15 Työt alkoi! Kiirehän tuo TAAS tuli, mutta ennätin ajoissa paikalle! Olen ammatiltani muuten lastentarhanopettaja. En ole tainnutkaan paljastaa sitä aiemmin blogissa ;) Työni on tosi antoisaa ja ihanaa, mutta myös sellaista, että siinä saa laittaa itsensä likoon 100%.

16.00 Lähden ajelemaan kohti kotia. Työpäivä meni hyvin, joten unohdin työjutut siinä hetkessä, kun istuin autoon. Tankin kautta kotiin. Kotosalla poika olikin jo ulkona vastassa ja sisällä meillä oli pieni jääkiekko katsomo viriteltynä olohuoneeseen ja mies tiukasti kaverinsa kanssa liimautuneena tv:n ääreen. Hyvin perusmeinikiä meidän osoitteessa, mutta ei mua kyllä yhtään haittaakkaan.  Musta on vaan ja ainostaan hyvä, että meillä molemmilla on niitä omia juttuja & intohimon kohteita, kunhan aikaa jää myös yhdessäololle.

16.30-19.00 Ruokaa pöytään, siivoilua, pyykkäystä, imurointia, kynttilöiden sytyttelyä, tiskejä...

Musta on vaan ja ainostaan hyvä, että meillä molemmilla on niitä omia juttuja & intohimon kohteita, kunhan aikaa jää myös yhdessäololle

byvilma, my day, mun päivä, arkipäivä
byvilma, my day, mun päivä, arkipäivä

19.00 Iltsikkaa ja muita iltahommia kuten hampaiden harjausta & lelujen raivailua

20.00 7v yöpuulle ja mieskin sopivasti omilla menoillaan, sehän tarkoittaa omaa-aikaa = blogiaikaa! Kerran käännytän pojan takaisin sänkyyn, mutta muuten ilta saa arvosanan 10! Täytyy kyl todeta, että 7-vuotiaan lapsen äitinä on niiiiiiiin paljon helpompaa kuin vaikka pari vuotta sitten! Illatkin sujuu useimmiten tosi jees!

Minä valvoskelen tässä vielä hetken, nautin kynttilöistä, hiljaisuudesta, katselen kauniita kuvia intasta...niin ja ripustampa vielä yhdet pyykitkin. Tvn tarjonta ei useinkaan kiinnosta ja uskon suuntaavani jo ennen klo 22.00 myös itse sänkyyn. Taidan olla aika aamuvirkku-iltatorkku tyyppi!

Miten sun perjantai meni? Jos olet perheellinen, niin koetko usein niinku mä, että illat menee yhdessä hujauksessa!? Välillä tuntuu, ettei omaa lastaan edes näe, ennen kuin se pitäisi olla laittamassa jo nukkumaan! Myös kaikki ylimääräinen on arkena lähinnä rasite ja sekoittaa pakkaa, siksipä jätänkin monet jutut mielellään viikonlopuille!

Arkisin terkuin

-Vilma