So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

MYDAY - päivä mun kanssa

Eilen vieteltiin perus lomalaisen maanantaita. Multa on monesti kysytty, mitä me on kesällä tehty. Mun on jotenkin tosi vaikee vastata siihen, kun tuntuu et koko ajan jotain, muttei kuitenkaan mitään suurta ja ihmeellistä.

Ollaan oltu paljon kotosalla, omassa pihapiirissä, mutta myös ystäviä ja sukulaisia on tullut tavattua rutkasti enemmän kuin arkena. Pientä huonoa omaatuntoa koen myös niistä ihmisistä, kenen luo emme ole ennättäneet yli kuukauden vapaista huolimatta. Olette mielessä <3

Pientä huonoa omaatuntoa koen myös niistä ihmisistä, kenen luo emme ole ennättäneet yli kuukauden vapaista huolimatta

byvilma myday, aamiainen, pensasmustikat
byvilma, joensuu, topi kissa, kissanpentu
byvilma, koti, kotoilu, kotihommat

Tällaista maanantaita täällä eilen eleltiin:

9.00 Herättiin uuteen päivään. Nukuttiin yö poikkeuksellisen huonosti, mutta halusin nousta kuitenkin suht aikaisin ylös. 

9.30 Aamupalaa ja kahvia. Evästäminen teki hyvää ja mielikin virkosi väsymyksestä. Huonot yöunet ei sovi mulle, tuun vihaikseksi ja tuntuu kun ois darra. Onneks kahvi pelasti!

10-12 Kotoilua, siivoilua, lemmikkien ruokkimista & ulkoiluttamista. Tein myös valmisteluja keskustaan lähtöä varten. Mulla oli ripsihuolto varattuna klo. 13.45 Kauneushuone Tiina-Marille ja olin ajatellut mennä sinne 6v n kanssa. Pakkasin pojalle I Padin mukaan, jotta viihtyvyys odottelun ajaksi olisi taattu.

12.30 Hypättiin bussiin ja suunnattiin V:n kanssa keskustaan. Bussilla matkustaminen on meille jo itsessään aika spessu juttu. Oltiin keskustassa hyvissä ajoin. Olin suunnitellut odottelun ajalle jätskejä torilla, mutta ne vaihtuivatkin nuoren miehen toiveesta puistoiluun ja kirjastokäyntiin. Hyviä valintoja nekin!

byvilma, myday, joensuu, keskustassa
byvilma, joensuu leikkipuisto, urheilutalon puisto
byvilma

Oltiin Kauneushuoneella hyvissä ajoin ja vihdoin pääsin ankkuroimaan itseni tohon muhkeaan nojatuoliin, josta noustessa olin taas kerran niin tyytyväinen

13.45  Vihdoin pääsin ankkuroimaan itseni tohon muhkeaan nojatuoliin, josta noustessa olin taas kerran niin tyytyväinen. Ripset ovat muodostuneet mulle viime aikoina tosi tärkeiks ja kesällä ei muuta meikkiä liiemmin tartteekkaan.

15.00 Ripset huollettu ja kävästiin lounasta mun ystävän vanhempien muikkukojulta. Olipa ne herkkua ja musta on hauskaa kun toi poikakin tykkäilee muikuista!

16.00 Oltiin takaisin kotona neljän maissa. Tän päivän hyvät uutiset on siinä, et meidän auto meni uusintakatsastuksesta läpi. Se ei ollut itsestäänselvyys, sillä moottorinhäiriövalo tykkää palaa vähän väliä ihan noin niinkun huvikseen, siinä on vissiin joku kosketushäiriö tai jotain...

16-18.00 Otettiin omalla pihalla aurinkoa, tehtiin ristikoita, ajettiin pikkuautoilla alamäki kilpaa ja chillattiin. Kesästä nauttimista parhaimillaan <3

19.00 Jäbä leikki  kavereiden kanssa ulkona pitkään ja ihmettelen miten hyvin se jaksoi koko päivän surkeista yöunista huolimatta. On kiva, kun meidän pihassa on niin paljon kavereita! Itse istahdin koneen ääreen ja aloin väsäilee blogijuttuja.

21. 00 Loppuilta vierähti omalla painollaan. Iltsikkaa ja iltapuuhia.

22.30 Yöpuulle. Tulevat  7-v  synttärijärkkäilyt pyöri vielä mielessä ennen nukahtamista...lauantaina kaiken pitäisi olla valmista.

Sellainen tavallisen mukava maanantai meillä oli eilen. Ei sinänsä mitään ihmeitä, mutta koko ajan jotain pientä touhua. Miten teidän maanantai ja heinäkuun alku on vierähtänyt? Meillä on heinäkuulle tiedossa reissua Tampereelle ja Savonlinnassakin suunniteltiin pyörähtävämme...kunhan ensin noista synttäreistä nyt selvitään :)

Mukavaa viikkoa just sulle toivottelee

-Vilma