So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogi

Ohjetta blogin kommentointiin

Heipähei ja mukavaa lauantaita kaikille! <3

Ihana ilma ulkona ja minua odottaa kohta kampaajan penkki <33 Olenko vähän odottanut? Kävin kampaajalla viimeksi kesällä, siitä voit lukea lisää täältä. Tänään napsaistaan taas tukkaa reilusti pois, mutta värin annetaan olla. Katsotaan miltä tämä ratkaisu näyttää. Varaan tarvittaessa uutta aikaa, mikäli hiukset kaipaavat piristystä ja vaaleaa raitaa kirkastamaan ilmettä.

byvilma, neilikat, talvi joensuussa
byvilma, neilikat, talvikukkaset
byvilma, kissa ikkunalaudalla,

Tänään tulin kuitenkin antamaan teille selko-ohjetta postausten kommentointiin :) Osa lukijoista on kokenut sen haastavaksi, ja ehkä siinä onkin muutama niksi, jotka täytyy hoksata anonyymina kommentoinnissa. Disqukseen on myös mahdollista rekisteröityä, jolloin kommentointi tapahtuu tunnusten kanssa.

Referoin nyt Maria Glown kirjoittamaa ohjetta...kun itsehän en taida ymmärtää asiasta sen enempää :D 

Ohje kommentointiin:

1. Klikkaa postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa

2. Klikkaa aloita keskustelu, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjoittaa terveisesi tähän

3. Klikkaa NIMI -kohtaa ja tällöin avautuu lisää ruutuja. Voit valita mm. Facebook-tunnuksilla kommentoinnin. Mikäli haluat kommentoida anonyymina, klikkaa ruutujen alapuolelta täppä "Kommentoin mieluummin vieraana" (tällöin jätät vain s.postisi ja nimimerkkisi)

Ei kuullosta kovin monimutkaiselta, joten lähdetäänkö testaamaan kommenttikentän täyttöä? Olisi siistiä saada lisättyä vuorovaikutusta blogin lukijoiden kanssa, ja tämä kommentoinnin onnistuminen on aika tärkeä osa sitä ;) Mulle on myös ehdottoman tärkeää vastata teille kaikille! <3

Pyydän samalla anteeksi kaikilta joulu-tammikuussa kommentoineille. Myös omat taitoni olivat himppa hukassa, joten vastausaikani venyi pariin kuukauteen. En siis ollut tajunnut saaneeni kommentin kommenttia...:D 

Rohkenetko testaamaan kommentointia? Voit jättää myös terveisesi ja mielipiteesi kommentoinnin helppoudesta/vaikeudesta kommenttikenttään :)

Aurinkoista päivää just sulle toivottelee

-Vilma