So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Olohuoneen uusi ilme

Huomenta!

Nyt olisi tarjolla kuvapläjäys uudistuneesta olohuoneestamme. Perjantai iltana siivouksen lomassa siirsin sohvaa ja siitä se sitten lähti. Seuraavaksi sai siirtyä hyllyt seinillä, työpiste sohvan taa ja peili pystyasentoon, nyt siitä voi jopa peilailla ;) 

Vanha matto ja sivutaso saivat kyytiä nettikirpparilla ja seuraavana päivänä käytiin tekemässä huippu löytö Askosta. Valkoinen, pehmeä ja niin raikas matto superalesta. Ovh olisi ollut 269, mutta me kotiutimme maton 69e hintaan. Myöskin visiitti K-rautaan oli tehtävä, sillä mulla oli mielessä visio raudoitusverkosta työpisteen päälle. 

byvilma. koti
byvilma, koti
byvilma, koti

Perjantai-iltana siivouksen lomassa siirsin sohvaa ja siitä se sitten lähti.

Raudoitusverkko projekti on vielä hieman kesken, mattamusta spray odottelee kaapissa ja voimasakset saadaan pian lainaan. Ajattelin, kunhan verkko on valmis ja ripustettu seinälle, laittelisin siihen muutamia kivoja kortteja, ehkä posterin tai pallovalot? Aika näyttää.

Parasta koko muutoksessa oli, että se oli lähes ilmainen. Jos yhteenlaskee myydyistä tuotteista saadut summat ja uusiin kulutetut euroset, niin omaa kukkaroani jouduin kaivamaan 20e edestä. 

Nyt pitkään ärsyttänyt olohuone on vihdoin kodikas <3 Hyvästi ankeus ja valkoisten seinien luoma hallimaisuus!

byvilma, koti, työpiste
byvilma, koti
byvilma, koti

Parasta koko muutoksessa oli, että se oli lähes ilmainen

Jos sinä tuskailet kotisi tai tietyn huoneen kanssa, kannustan sinuakin pyörittelemään kalusteita huoneessa päättömästikin tuntuvalla tavalla. Näin voi syntyä uusia oivalluksia ja ideoita, joita ei muuten olisi tullut ajatelleeksi. Voin puhua kokemuksen syvällä rintaäänellä, tuskailtuani tämän meidän olkkarin kanssa jo lähes 2-vuotta!

Toinen mitä jaksan perään kuuluttaa on osta-myy-vaihda! Nettikirpparit toimii todella nopeasti ja ostaja kandidaatteja on tuhansia. Esimerkiksi itse laitoin maton ja tason myyntiin klo 23.00 perjantai-iltana ja seuraavana päivänä klo 12.00 molemmat oli myyty. Tehokasta, eikö!

Jos pidät olohuoneemme muutoksesta, voit painaa tykkäysnappia postauksen lopusta :) Myös kommenttikenttään on mahdollisuus jättää terveisiä halutessaan :)

Mutta nyt mun on aika toivottaa teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivää ja alkaa valmistautumaan töihin lähtöön!

-Vilma