So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Oma koti kullan kallis

Koti on paikka, jonka myllertäminen tuottaa mulle suurta mielihyvää ja toisaalta sen ainainen keskeneräisyys turhauttaa. Tälläkin hetkellä koen, että kodissamme olisi vaikka mitä, jonka haluaisin olevan toisin. Viime kotipostauksesta on pari kuukautta aikaa, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Tv on asennettu seinälle, työpiste saatu sijoitettua olohuoneeseen ja uusiakin suunnitelmia on tullut tehtyä. Seuraavana vuorossa olisi ehdottomasti eteisen tyylin vaihtaminen moderninpaan suuntaan, niin että eteinenkin istuisi asuntomme kokonaisuuteen paremmin. 

Ensimmäiset kuvat ovat olohuoneestamme. Ahh, nämä vuokrakämpän aivan liian rumat valkeat seinät ottaa pannuun. Välillä tuntuu, että vaikka mitä kivoja yksityiskohtia tänne hankkisin, niin seinät ottavat tilan kuitenkin haltuunsa. Teimme olohuoneeseen myös työpisteen, josta voisin ottaa astetta parempia kuvia ennen julkaisua. Työpisteen pöytä on tosi vanha ja se päällystettiin valkealla dcfix muovilla ja avot, siitä tuli jälleen käyttökelpoinen. Työpisteen tuoliksi mulla on mielessä läpinäkyvä vaihtoehto ;) 

Kuvissa vilahtaa myös Desenion julisteet ja ne onkin mun lemppareita! Niillä saa helposti tuotua haluttua ilmettä huoneeseen kuin huoneeseen. Nuo taulut vaihtavat meillä paikkaa niin usein, etten taida pysyä itsekään enää perässä. Pari viikkoa sitten löysin myös olohuoneeseen (2 vuoden etsinnän jälkeen...) mieluisat verhot. Tein löydön Vallilan verkkokaupasta -40%!  Verhot ovat valkeat valkealla kuviolla, toimii ja miellyttää mun silmää! 

Tällaisia iltaisia koti mietteitä tällä erää. Täällä on siis viime aikoina sekä innostuttu, että ahdistuttu tämän kodin kanssa painiessa. Kuvitelisin, että tuttu tunne monelle naiselle, vai tunnistatko itseäsi?!

 Enemmän kuvia yms muita otoksia tulee päivitettyä instaan, jossa voi seurailla @byvilmablog ;)

-Vilma