So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

PÄÄSIÄINEN -18 | & linkkivinkki antamaani haastatteluun

Pääsiäinen - mikä ihana syy ottaa iisiä, aukoa suklaamunia ja tehdä asioita, joita arkena ei ennätä.

Viime viikonloppuna kierrettiin sukulaisia virpoen ja voi apua sitä palkkojen määrää! Tässä kohtaa väittäisin, ettei Vilma 7v kahminut -90 luvulla lainkaan samanlaisia saaliita virpomisreissuillaan. 

Osan pääsiäisestä olemme olleet aikuisten kesken, sillä poika on ollut isänsä luona. Huomaan, että en ole enää 20v, vaikka mahdollisuutta pieniin pääsiäisbileisiin olisi ollutkin, valitsin kodin, saunan, lenkkeilyn, elokuvat ja kaupungilla kiertelyn. Saatoin loppuun myös erään kouluhommaan, joka on rassannut takaraivossani jo jonkin aikaa. 

pääsiäinen, by vilma, ravinto,

Vähän lisäjännitystä pääsiäiseemme toki toi, MTV Lifestylelle antamani haastattelu ravinnosta

Tänään suuntaan hakemaan tuon 7v:n kotiin ja "kukko" on tainnut munia sukkalaatikot ja tyynynaluset pullolleen pääsiäisylläreitä. Kukon muniminen on niin hauska perinne, etten ajatellut luopua siitä koskaan. Tietenkin koululainen tietää, kuka munat piilottaa, mutta se ei vie lainkaan hauskuutta niiden etsinnältä.

Vähän lisäjännitystä pääsiäiseemme toki toi, MTV Lifestylelle antamani haastattelu ravinnosta, joka julkaistiin eilen. Oli suorastaan parasta, että minua pyydettiin haastatteluun juuri ravintoon liittyen, sillä aihe on ehdoton lemppari. Se on oikeastaan niin lemppari, että aika-ajoin varon puhumasta siitä, etten innostuisi liikaa. Jutusta tuli mielestäni kokonaisuudessaan oikein hyvä ja minun näköinen. Kannatti vastata haastattelukutsuun KYLLÄ!

pääsiäinen, kirjaintaulu, letterboard, pajunkissat
pääsiäinen 2018
pääsiäinen, pääsiäinen 2018, pääsiäiskissa

Ensi viikolla päivitän blogiin ruokakassin sisältöä

Ja jos muuten tulit blogiini nyt ensi kertaa ja toiveissasi on löytää konkreettisia vinkkejä ravintoon, niin suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi ruokapäiväkirjani kesältä 2017 ja tammikuulta 2018. Ensi viikolla päivitän blogiin ruokakassin sisältöä. Tulevan postauksen tarkoituksena on konkreettisesti avata sitä, mitä sieltä kaupasta kannattaisi kotiin kantaa syödäkseen puhtaasti, terveellisesti ja ennen kaikkea voidakseen hyvin.  

Mutta meillä siis kokonaisuudessaan aikaslailla täydellisyyttä hipova pääsiäinen! Näillä pyhien aikana kerätyilllä energiavaroilla ajattelin taputella tulevan huhtikuun pakettiin. Kun katson kalenteriani huhtikuun kohdalta, tiedän mitä tulen seuraavan 30 päivän aikana tekemään. On ihanaa, kun on elämää, mutta juuri sen takia on pakollista viettää välillä juurikin tällaisia päiviä, kun voi tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä mitään.

Miten sinun pääsiäisesi on sujunut?  Entä joko kävit kurkkaamassa MTV Lifetylelle antamani haastattelun? Mitä pidit haastattelusta? Allekirjoitatko ajatukseni, vai oletko kenties eri linjoilla ravinnon suhteen?

Pääsiäisterkuin,

Vilma

ps.

Niin ja kiitos muuten valtavasti edelliseen YH-äitiyteen liittyneen postaukseen tipahdelleista kommenteista. Ne ovat olleet ihanan kultaisia & kannustavia ♡ Lisäksi sain eräässä ryhmässä kommentteja siitä, että aihe olisi ennemminkin korvieni välissä. Itse en allekirjoittaisi kyseisiä väitteitä, niin päin faceakin kommenttia aikoinaan sateli. Toki ymmärrän pointin siitä, että yleensä se, miten asioita tulkitsee ja niihin suhtautuu, vaikuttaa asiaan kuin asiaan. Siitä, miten paljon postaus herätti reaktioita voisi vetää johtopäätöksen, että ajankohtainen aihe, edelleen!