So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

pääsiäinen

Pääsiäis pöhinää & ohje arvontaan

Huomenta palmusunnuntaihin!

Jokos teidät on virvottu tuoreiksi ja terveiksi? Ja suklaamunia syöty vähintään kourallinen?

Meidän virpoja on toistaiseksi reissun päällä isänsä luona, joten täällä ei olla vielä päästy pöhinään täysin sisään. Suklaamunat kuitenkin valmiina, mikäli ovikello soi naapurien lasten toimesta ;) 

Jotenkin rakastan näitä perinteitä aivan älyttömästi, oli kyse sitten joulusta, pääsiäisestä tai vapusta, oikeastaan ihan mistä vaan juhlapyhästä. Oman lapsen kanssa näihin juhlapyhiin saa vielä uudenlaisen viban. Tänä vuonna emme askarrelleet pääsiäistä sentään vielä maaliskuussa, kuten joskuson tullut tehtyä :D

Tänä vuonna emme askarrelleet pääsiäistä sentään vielä maaliskuussa, kuten joskus on tullut tehtyä

byvilma, palmusunnuntai, virpomisvitsat
byvilma, virpomisvitsat
byvilma, pääsiäiskissa

Virpomisvitsat väsäilimme viime viikonloppuna ja apua sitä sotkua! Onnistuin löytämään tänä vuonna tosi kivan värisiä höyheniä, jotka toi mukavaa vaihtelua totuttuihin räikeisiin sävyihin. Ensi vuonna voisi miettiä jotain eettisesti parempaa vaihtoehtoa höyhenille, sillä olen lukenut kurjia uutisia niiden alkuperästä :// Kivoja vaihtoehtoisia koristeita kuitenkin on: esim cooleja teippilippuja bongailin täältä ja hellyyttäviä piipunrassi sydämmiä täältä . Nyt taidattekin tietää, miltä meidän ensi vuoden oksat tulevat näyttämään ;)

Rairuohon istutus on myös pakollinen perinne, jota ilman pääsiäistä ei tule. Tänä vuonna ruohomme kohtaloksi on meinannut koitua ihana kissavauvamme, joka rakastaa pöydällä pöhöttävää vihreää. Jospa ruoho sinnittelisi vielä viikon kissamme kourissa, että kukko saisi piilottaa osan munistansa tuohon rairuoho viidakkoon ;) Kumpi teillä muuten käy suklaamunien piilotuksessa, kukko vai pupu?

Tänä vuonna ruohomme kohtaloksi on meinannut koitua ihana kissavauvamme, joka rakastaa pöydällä pöhöttävää vihreää

byvilma, rairuoho, pääsiäinen
byvilmablog, ripsienpidennykset, kauneushuone tiina-mari
byvilma, bettebox, arvonta

Pääsiäis pöhinöiden lisäksi täällä on käyty jälleen huollattamassa ripsiä Kauneushuone Tiina-Marilla sekä laitettu Bettebox Instagramissa arvontaan. Bettebox on entinen Livbox, eli kosmetiikan yllärilaatikko, jonka voi tilata suoraan kotiin. Aikoinaan tilasin Livboxia, ja tuntui kun joulu olisi ollut kerran kuussa paketin saavuttua. Boksin hinta on sisällön arvoa huomattavasti edullisempi ja tuotteet ovat usein uutuus tuotteita, joita pääsee testaamaan ensimmäisten joukossa. Esim. tän kuun boksin sisällön arvoksi laskin 40e, kun myyntihinta tilatessa on vaivaiset 16,90 e :) 

Kuvassa on huhtikuun boxi, mutta IGssä laitoin arvontaan toukokuun yllärilaatikon ;) Mikäli käytät Instagramia, käy ehdottomasti kurkkaamassa, arvonta suoritetaan tiistaina 11.4.2017 Osallistuminen on helppoa ja tarkemmat ohjeet löydät vielä @byvilmalog ista & kyseisen kuvan alta ;) Onnea arvontaan just sulle <33

Millaiset pääsiäis pöhinät teidän porukalla on? Entä onko sinullakin jotain perinteitä, joista et olisi valmis luopumaan, kuten minulla rairuohot ja virpomisvitsat? Entä onko Bettebox sulle jo tuttu juttu vai uusi tuttavuus?

Tällaisilla mietteillä tänään <3

Päivemmällä suuntaan hakemaan oman virpojan kotiin ja ilta heilutellaan oksia sukulaisissa. Mahtaa olla miehellä kierroksia tämä päivän jälkeen <3 Hauskaa muuten, kesken kirjoittelun ovellamme on käynyt jo kolme virpojaa. Ensimmäisen kohdalla meinasin herkistyä täysin, jotenkin niin hellyyttävää <3 Ehkäpä täytyy myös täydennellä munavarastoja, sillä jäljelle jäi enää 3 suklaamunaa...

Pääsiäisterveisin

-Vilma

* Ripsistä saatu alennusta blogin kautta

* Betteboxit saatu blogin kautta