So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Päivä mun kanssa

Tässä postauksessa pääset kurkistamaan kesäiseen arkipäivääni töineen, tiskeineen ja kauppareissuineen.

Päivä ja koko viikko on ollut suhteellisen poikkeuksellinen, sillä 8-v on ollut Keski-Suomessa. Itse olen käynyt töissä, mutta muuten arkielo ilman lapsen kotona oloa on ollut pitkälti kellonaikoihin ja rutiineihin sitoutumattoneempaa touhuilua.

Tämä päivä ja koko viikko on ollut suhteellisen poikkeuksellinen

päivä mun kanssa, by vilma

Torstai 26.7.2018

6.30  - Kello soi herättäen uuteen päivään. Noustiin miehen kanssa yhtäaikaa, vaikka hän onkin lomalla. Mua kutsui työt ja häntä golf. Opin Lifw valmennuksen myötä juomaan aamuisin 0,5 litraa suola-sitruunavettä ja niin tein myös tänä aamuna.  Juoma on kaikkinensa hyvä startti aamulle!  Aamukahvin nautin  Aamutv:stä uutisia katsellen. Olen viime aikoina lisännyt tietoisesti uutisten seuraamista, sillä olin hetkellisesti maailman menosta aika ulapalla...ja ajauduin pari kertaa keskusteluihin, joissa tunsin itseni suorastaan typeräksi tämän vuoksi...

7.45 Arvoin mitä laittaisin päälle, jatkuuko helle vai tulevatko luvatut ukkoset sateineen... Päätin varustautua mahdollisia ukkosia varten takilla & pitkillä housuilla. Sitten autonkeula kohti työpaikkaa!

8.15-16.00 Töissä oli kiva ja touhukas päivä! Mutta ukkosta ei tullut ja helle jatkui! Olin niin ylipukeutunut!

16.20 Kotipihassa, selkä hiestä märkänä ja tukka pystyssä! Päivälliseksi eilisiä tortilloja, jonka jälkeen nollailin kahvia juoden & mainoksia lukien.

17.00 Lähdimme yhdessä ruokakauppaan. Tämä voi kuulostaa perusjutulta, mutta tiedättekö, kun olimme yli puoli vuotta omilla ruokavalioillamme ja kävimme lähes aina erikseen kaupassa..oli tämä meille 2 kerta puoleen vuoteen, kun teimme ostoksia yhdessä niistä sovitellen. 1 kerta tuntui hetkellisesti jopa haastavalta, mutta selkeästi yhteinen kauppasävel alkaa taas löytyä! Olimme kaupassa poikkeuksellisesti aivan kaksin ja huomasimme nuohoavamme hyllyjen välejä tavanomaista tarkemmin. Valitsimme kahviakin varmaan 5 minuuttia!  ...niin ja mies valisi itselleen viikonlopulle 2 erikoisolutta, jotka jäivät kuitenkin kassalle, sillä meillä ei sattunut olemaan henkkareita mukana! Minua nauratti, häntä ei! :D

Valitsimme kahviakin varmaan 5 minuuttia!

18.30- 19 Nukuin pienet päiväunet...näistä on tullut tällä viikolla vähän hölmö tapa, sillä juuri niiden vuoksi olen valvonut iltaisin aivan liian myöhään... niinkuin nytkin...

19 - 20 Teimme kotihommia yhdessä ja perkasimme ostamiamme mansikoita pakastimeen. Kävimme myös keskustelua kotitöiden jakamisesta, sillä ne eivät ole menneet läheskään tasan... miehellä oli pulmaan kekseliäs ehdotus, mutta sen esittelen sitten aivan omassa postauksessaan ;) Arvostan meidän parisuhteessa sitä, ettei tällaisista asioista tarvitse tehdä valtataistelua, vaan niistä voi puhua ja niihin pyritään löytämään ratkaisu.

20-23 Tein blogihommia, vastailin pariin viestiin ja tilasin uudet puhelimenkuoret. Kaikki aika hyötykäyttöön, joten laitoin samalla hampaiden valkaisun vaikuttamaan suuhuni ja kasvoille valitsin syväkosteuttavan naamion!

23.30 Julkaisin tämän postauksen, jaoin sen someen ja kömmin iltapuulle! Huomenna on edessä työpäivä, jonka jälkeen suuntaan hakemaan poikaa kotiin! Niin kiva kun hän kotiutuu ja me voimme palata takaisin "normaaliin elämään". 

Miten sun päivä on mennyt?

Vietin viime kesän työttömänä, sellaiseen päivään pääset sukeltamaan tästä. Ja talvella postailin kuulumisia rutiinien valtaamasta lapsiperheen arkipäivästä.

Vilma