So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

4 x ihonhoitorutiinia, joilla pääset pitkälle

Moikka!

Olen kirjoitellut aikaisemminkin hyvinvoivasta ihosta, ja miten se koostuu monesta eri tekijästä. Ruokavalion merkitystä ei voi ohittaa. Aikaisempia ajatuksiani tästä ja vähän muustakin ihon kuntoon liittyvästä voit lukea täältä ja tuorein postaus löytyy täältä.

Tällä hetkellä saan nauttia tähänastisen elämäni parhaasta ihosta, joka ei ole jokseenkaan täydellinen, mutta selkeästi paras, jota minä olen sitten lapsuuteni jälkeen omistanut. Olen oikeasti "tehnyt töitä" saavuttaakseni tämän pisteen ja on ollut ilo huomata, että se on alkanut tuottaa tulosta. Tänään tulin kirjoittamaan teille ihonhoitorutiineista, jotka olen omaksunut osaksi päivittäistä elämääni. Ihonhoitorutiinit ovat nykyisin kuin hampaiden pesu: ei voi, eikä halua jättää välistä.

Tällä hetkellä saan nauttia tähän astisen elämäni parhaasta ihosta, joka ei ole jokseenkaan täydellinen, mutta selkeästi paras, jota minä olen sitten lapsuuteni jälkeen omistanut

byvilma, ihonhoito
byvilma, forever, ihonhoito
byvilma, forever, ihonhoito

Sain blogini kautta testiin kassillisen Foreverin tuotteita, joita lähdin avoimin mielin kokeilemaan. Toteutin 1,5 viikon ajan kaikki ihonhoitorutiinini kyseisillä tuotteilla. Minulla oli positiiviset kokemukset muutamasta aikaisemin itse hankkimastani Forverevin tuotteesta (alumiiniton deodorantti, joka pitää hien & Aloe Moisturizing Lotion kosteuttava voide)  

Sain vapaat kädet postata tuotteista ja ehdottomasti se, mitä nämä tuotteet minusta edustavat on: laadukkaita arjen tuotteita, juuri niihin perus perus rutiineihin, jotka helposti nähdään tylsinä, mutta joiden arvo on loppupeleissä taikatemppuja suurempaa. Kasvoputsaria lukuunottamatta Foreverin ihonhoitokassista löytyi arkeen kaikki, mitä saatoin tarvita.( ...kuvastossa putsareitakin näytti olevan, joten hyvin laaja tuoteperhe kyseisellä brädillä on...)

4 ihonhoitorutiiniani, joilla pääset pitkälle:

-Puhdistus

Panosta laadukkaisiin ihonpuhdistustuotteisiin, ja varo käyttämästä liian "kovia" aineita , jotka kuivattavat ihoasi turhaan. Puhdistus on ehdottomasti steppi numero 1.

- Kasvojen rasvaus aamuin & illoin kasvoille tarkoitetulla voiteella:

Etenkin lähestyessä 30 ikävuotta en halua tinkiä ihonkosteutuksesta, sillä en kaipaa kasvoilleni lainkaan kuivasta ihosta johtuvia extra juonteita...uskotteko :D ...juonteita, kun tuppaa tulemaan jo omasta takaakin...myöskään näpyt eivät ilmaannu hyvin kosteutetulle iholle yhtä helposti, sillä tällöin kuivunut ihosolukko ei pääse tukkimaan huokosiasi.  Käytin Foreverin kassista Aloe Moisturizing Lotionia perus kasvorasvana, ja kun kaipasin iholleni hemmottelua, valitsin seerumin, joka yllätti ja koukutti täysin. Aloe Moisturizing Seerum teki ihosta uskomattoman pehmeän ja nousi yhdeksi lempparituotteekseni <3

-Syväpuhdistavan naamio:

 Naamion teen parin viikon välein ja ujutan sen usein viikonlopun hemmotteluhetkiin. Syväpuhdistavaa naamiota voi käyttää vaikka kahdesti viikossa, mutta itse pidän hieman pidempää väliä. Foreverin Marine Mask tuntui todella tujulta tuotteelta, ja nosti epäpuhtauksia pintaan. Naamion jälkeen iho tuntui raikkaalta & sileältä, ja naamionkin jälkeen on hyvä muistaa kosteutus!

-Kuorinta:  

Kuorin kasvoja noin kerran kuussa ja muuta kroppaa parin viikoin välein. Aloe Srubia käytin vartalon kuorintaan, mutta tuotetta olisi voinut käyttää kasvoillekin. Oma kasvojeni iho on sen verran herkkä, että yritän valita niille vain pehmeimmät kuorinnat, Foreverin kuorinta oli tarkoitettu perusiholle. Kasvoille levitän kuorinnan jälkeen usein kosteuttavan naamion ja muun vartalon rasvaan mahdollisimman paksulla voiteella. Foreverin tuotteista tähän sopi mainiosti Aloe Propolis Cream, tuhti perusvoide. 

Kasvoille levitän kuorinnan jälkeen usein kosteuttavan naamion ja muun vartalon rasvaan mahdollisimman paksulla voiteella

byvilma, forvever, ihonhoito
byvilma, ihonhoito, forever, flower
byvilma, argi +, forever, ihonhoito

Siinä kootusti mun ihonhoitorutiinit. Hyvin perusjuttuja, jotka varmasti moni tietää, mutta kuinka moni toteuttaa? 

Foreverin tuotteita voit muuten testata 90 päivää, jolloin tuotteilla on täysi asiakastyytyväisyystakuu. Aika riskitöntä eikö? Saat kuittia vastaan rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, oli tuotteesi sitten täysi, puoliksi käytetty tai tyhjä.

Kiinnostuitko sinäkin Foreverin tuotteista, tai haluaisitko mahdollisesti saada myös itse tuotekassin testattavaksesi? Käyhän ihmeessä kurkkaamassa ihanan Annan MyAloeVera sivut täältä ja pääset lukemaan lisää.

Ihonhoito terveisin

-Vilma