So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sokerittomuus

Pakastetut viinirypäleet- kesän hittiherkku!

Tätä herkkua et voi olla kokeilematta!

Pakastetut viinirypäleet ovat freesejä suupaloja ja viilentävät mukavasti kuumana kesäpäivänä!

Rypäleet rasiaan ja pakastimeen riittävän pitkäksi aikaa (mielellään yön yli) niin sinulla on saatavillasi kupollinen popsittavaa herkkunälkään!

Tätä herkkua et voi olla kokeilematta!

pakastetut viinirypäleet,, viinirypäleet, cotton candy
pakastetut viinirypäleet,, viinirypäleet, cotton candy

Viinirypälelelaijikeista pakastukseen sopivat kaikki, mutta jos kaipaat jotain erityisen makeaa, niin valitse lajikkeista Cotton Candy! Lajike tunnetaan Suomessa myös nimellä "hattaraviinirypäle"  ja onkin nimensä mukaisesti maultaan hennon hattarainen!

Onneksi kaiken hyvän ei tarvitse olla monimutkaista, kallista tai epäterveellistä ♡

Toinen hedelmä, jota tykkään pakastaa on banaani! Banaani siivuiksi ja rasioihin ja eikun pakastimeen! Nämä kohmeiset banaanin palat ovat jo itsessään maukkaita popsittaviksi, mutta sopivat erinomaisesti myös smoothieiden joukkoon.

Pakastaminen on myös helppo tapa pelastaa hedelmäkorin tummuneimmat banaanit, joiden syöminen ei muuten tunnu enää mieluisalta. Näistä tummuneiden banaanien jäädytetyistä lohkoista saatkin blenderillä vaivattomasti kaikista maukkainta banaanijäätelöä!

Tällaisin herkkuterkuin tänään,

Vilma

ps. Jos kesäinen herkkusi saa sisältää sokeria, blogistani löytyy ohje myös äärimmäisen helppo ja maukas ohje itse tehtyyn jäätelöön. Jäätelö valmistetaan kondensoidusta maidoista sekä kermasta, eikä jäätelökonetta tarvita! Käyhän kurkkaamassa!