So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Parantuneet 3D-kulmat

Muistatko vielä, kun otin 3D-kestopigmentoinnit kulmiin alkusyksystä?

Kävin vahvistamassa kulmat 6 viikkoa laiton jälkeen ja nyt kulmien voisi sanoa olevan täysin valmiit! Vahvistuksen jälkeen kulmat paranivat tosi nopeasti ja parin viikon päästä pääsin jo treenaamaan & saunomaan normaalisti.

Tässä olisi muutama otos lopputuloksesta & valmiista kulmista, mitäs pidät?

Vahvistuksen jälkeen kulmat paranivat tosi nopeasti ja parin viikon päästä pääsin jo treenaamaan & saunomaan.

3d kulmat, 3d kestopigmentoinnit, kestopigmentoinnit, kulmakarvat, brows
3d kulmat, 3d kestopigmentoinnit, kestopigmentoinnit, kulmakarvat, brows

Aika-ajoin tykkään meikata kulmista vieläkin voimakkaammat ja miten paljon helpompaa se onkaan näiden päälle, kun muoto ja symmetria ovat kulmissa jo valmiina.

Aika-ajoin tykkään meikata kulmista vieläkin voimakkaammat ja uskotko miten paljon helpompaa se onkaan näiden päälle, kun muoto ja symmetria ovat kulmissa jo valmiina. Kulmat eivät siis parannuttuaan vaurioidu meikistä tai niiden putsaamisesta. Jos haluan, voin myöhemmin vahvistaa kulmia vieläkin lisää, mutten tiedä onko siihen tarvetta.

Seuraavaksi pääsen testaamaan Kauneushuone Tiina-Marille Lash Liftiä ripsiin. Lash Lift onkin mulle täysin uusi juttu. Kyseessä on omien ripsien taivutus & värjäys toimenpide, jolla saadaan katseeseen lisää näyttävyyttä ♡ Odotan jo niin innolla!

3d kulmat, 3d kestopigmentoinnit, kestopigmentoinnit, kulmakarvat, brows

Oletko sinä ottanut tai harkinnut 3D-kestopigmentointeja? Mikä sun mielestä 3D-kulmissa on parasta? Itse rakastan niiden helppoutta & luonnollisuutta ♡

-Vilma