So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Parhaat sisustusvinkit alle 10 eurolla

Moikka!

Täällä on palailtu blogin pariin viikon tauon jälkeen! Oli jo ikäväkin! 

Oltiin viikonloppu Jyväskylässä reissussa. Matka sujui vallan mainiosti ja nyt monta kultaista muistoa rikkaampana katse kohti kesää. 

Tää kuukaus on ottanut myös jonkin verran kukkarolle autonremppoineen, laukku hankintoineen & minilomineen, joten siitäpä sainkin idiksen tähän postaukseen. Kun kuitenkin ihan perustuloisia ihmisiä ollaan, ni ei kaikki ei vaan voi olla desingnia ja kalleinta laatua. Väitän myös, että kekseliäisyydellä, viitseliäisyydellä ja tarkoilla silmillä on mahdollista sisustaa aivan yhtä kodikas ja ajanhermolla oleva koti, kuin paksulla kukkarolla.  Tässäpä siis mun parhaat edulliset sisustusvinkit, olkaa hyvä ;) 

Väitän myös, että kekseliäisyydellä, viitseliäisyydellä ja tarkoilla silmillä on mahdollista sisustaa aivan yhtä kodikas ja ajanhermolla oleva koti, kuin paksulla kukkarolla

byvilma, sisustus, sisustustyynyt, sisustus alle 10e
byvilma, sisustus, sisustustyynyt, sisustus alle 10e
byvilma, sisustus, sisustustyynyt, sisustus alle 10e

1. Sisustustyynyt

Näihin on helppo panostaa pihistellen. Ostin just Jyväskylästä Ikean lähipisteeltä 2e /kpl uudet päälliset sohvamme sisustustyynyihin. Koko olohuoneen ilme raikastui, puhdistui ja muuttui ilmeeltään ryhdikkäämmäksi. Muistathan silittää päälliset & valkata tarpeaksi muhkeat sisustyynyt, jolloin saat sisustystyynyistäsi parhaat puolet irti. 

2. Pom pomit &  paperipussitähdet

Täällä ollaan hurahdettu viime aikoina pom pomeihin, noihin pyörisiin paperisiin juhlasomisteisiin, jotka koristavat arkista kotiamme nykyisin 24/7. Eri värisillä Pom pomeilla saat mieleistäsi fiilistä tilaan. Itse tykkään asetella Pom pomit eri tasoihin, jolloin ne saavat "leijailevan" vaikutelman. Meidän 3kpl Pom pomeja löytyi Prismasta juhlakoristehyllyltä n. 9e lla. Lisäksi voit nähdä kuvissa vilahtelevan paperipussitähden, joka on kestänyt jo monta vuotta. Ohjeen paperipussitähtien tekoon löydät muun muassa Virkkasin blogista täältä.

Itse tykkään asetella Pom pomit eri tasoihin, jolloin ne saavat "leijailevan" vaikutelman

byvilma, sisustus, sisustustyynyt, sisustus alle 10e
byvilma, sisustus, pom pomit,
byvilma, sisustus, paperitähti

3. Erilaiset lyhdyt

Ja montakohan lyhtyä meidän torpasta löytyy? Aika monta... Viimeisimmät lyhty hankinnat tuli tehtyä Biltemasta (kuvitelkaa, sieltä varaosien ihmemaasta :D) Nää valkoiset talolyhdyt oli kuin tehty meidän kotiin, eikä kustantaneet paljoakaan. Pienemmästä pulitin alle 5e ja suuremmasta alle 10e. On kivat myös ilman kynttilöitä.

4. Sisustustaulut & tauluhyllyt

Jos tykkäät vaihdella tavaroiden & taulujen paikkoja, kipaiseppas hakemaan kotiisi tauluhyllyt. Nää edulliset hyllyt mahdollistaa ikuisen taulujen siirtelyn ja uudelleen asetelmiin muotoilun. Sisustustaulut ovat myös edullisia sisustuselementtejä. Etenkin Ikeasta voit löytää halpoja kehyksiä, johon voit sujautella mitä vain lapsen piirrustuksista lähtien. Osan meidän julisteista olen tilannut Deseniolta, mutta myös dc-fixillä & kopiokoneella on tullut tehtyä kivoja sisältöjä kehyksiin. 

5. Dc-fix

Alle 10 e rulla, ja voit vedellä mitä vain esineitä uuteen kuosiin. Meillä muun muassa kuvissakin näkyvä työpöytä on dc-fixailtu viime kesänä. Lisää meidän poppoon dc-fixailuista voit lukea lisää täältä ja täältä. Postauksissa muun muassa vinkkejä keittiönpurkkejen elävöittämiseen & marmorifixin käyttöön. Käyhän ihmeessä kurkkailee lisää, mikäli et ole sitä vielä tehnyt ;) Ja moni myös on kysynyt mistä fixit ostan, niin muun muassa Prismasta löytyy! 

Nää edulliset hyllyt mahdollistaa ikuisen taulujen siirtelyn ja uudelleen asetelmiin muotoilun

byvilma, sisustus
byvilma, sisustus, sisustus alle 10e
byvilma, sisustus, sisustus alle 10e

Ihanan simppeli, mutta monipuolinen sisustusverkko mahdollistaa erilaiset kortti, pom pom & viiri viritykset

6. Raudoitusverkko

Työpisteemme päällä komeilee K-raudasta hankittu raudoitusverkko. Ihanan simppeli, mutta monipuolinen sisustusverkko mahdollistaa erilaiset kortti, pom pom & viiri viritykset. Instagramista olen bongaillut vaikka millä mitalla inspiraatiokuvia verkon käyttöön. Verkko kustansi 10e, mutta seinällämme on vain pieni palanen siitä. 

7. Käyttötavarat

Pojottaako kaappejesi uumenissa ihania pillejä tai kenties kaunis kermakko? Tai jotain muuta sisustuksellista? Ota ne ihmeessä esiin ja virittele silmiesi iloksi. Näin vältyt ostamasta uutta ja saat hyödynnettyä jo olemassa olevat tavarasi. Ja säästätpä rahaakin!

Piensisustuksen lisäksi täällä haaveillaan myös muutoksista suurempii linjoihin...etenkin sohvakuvastoja on tullut selattua ahkeraan ja tv-tasommekin kaipaisi päivitystä. Ehkä sitten ensi kesänä?

Mutta tällaisia vinkkejä tällä kertaa. Toivottavasti niistä oli sinulle iloa, ja kerrothan, jos ajattelit kokeilla jotain vinkeistäni :) Löydät blogini myös instagramista @byvilmablog ja fbstä  By Vilma. Tervetuloa seurailemaan, mikäli et ole sitä vielä tehnyt ;) 

Kesätunnelmissa terveisiä sulle toivottelee

-Vilma