So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Pehmeä vihersmoothie & suunnitelmia vapaapäiville

Minulla alkoi nyt pieni miniloma, joka muodostui helposti viikonlopun ja vapun välille otetuista parista vapaapäivästä.

Kutsuttakoon breikkiä vaikka kevätlomaksi. Aloitin kevätlomani kuntotestin merkeissä sekä ajatuksella valmistetulla vihersmoothiella. Tein itseasiassa saman kuntotestin, kuin Lean In Five Weeks valmennuksen aluksi sekä lopuksi. Kuntotestin (osittain yllättävätkin) tulokset ajattelin jakaa teille sitten toisessa postauksessa!

Kutsuttakoon breikkiä vaikka kevätlomaksi

pehmeä vihersmoothie, vihreä pirtelöö, terveellinen ja herkullinen smoothie

Ja koska loman alkajaisiksi surauttamani vihersmoothie onnistui brilliantisti, kirjasin nopeasti ylös, mitä se pitikään sisällä! 

Ihanan pehmeään vihersmoothieen heittelin...

- päärynän

- 3 lehtikaalin pientä oksaa

- 1/2 kurkun

- 1 jäädytetyn banaanin

_ 1/2 pussia pinaattia pakkasesta

- 2,5dl mantelimaitoa

Nämä kaikki blenderiin ja virtakytkin pohjaan! Lopputuloksesta tulee mukavan jäinen sekä pehmeänmakea! Banaani ja päärynä peittävät alleen pinaatin ja lehtikaalin maut ja mantelimaito toimii kokonaisuudessa loistavasti! On ollut silmiä avaavaa oppia valmistamaan smoothieita ilman maitotuotteita. Aluksi se oli haastavaa, mutta nyt huomaan mantelimaitojen ym. toimivan smoothiessa jopa paremmin niiden makeutensa vuoksi!

maukas vihersmoothie
vihersmoothie, pehmeänmakea vihersmoothie, kevätloma

Lopputuloksesta tulee mukavan jäinen sekä pehmeänmakea!

Ja mitä suunnitelmiin vapaapäivieni iloksi tulee, ovat ne aika pienelaiset. Huomenna haluaisin yllättää pojan visiitillä lähellämme sijaitsevaan Harjun eläinmuseoon, joka on nykyisin täysin ilmainen myös aikuisille! Maanantaille meillä on luvassa taloyhtiön talkoot ja tiistaille varasin useamman kerran siirtyneen kampaajan! Vielä täytyisi päättää, mitä sävyä hiuksiini haluaisin....persikkaa vai kylmää blondia, niiden vaihtoehtojen välillä pallottelen edelleen! Myös hiustenleikkaus on taas ajankohtainen, kun tukkani on kasvanut tuosta maaliskuun kampaajavisiitistä niin maan julmetusti!

Se mitä vapaapäiviltäni eniten odotan, on olla kotona aamuisin saattelemmassa poikaa koulutielle ja iltapäivällä kotona, kun nuori mies marssii koulusta kotiin. Elämän pieniä suuria iloja! 

Myöskään extra-aika liikkumiselle ei ole yhtään pahitteeksi. Haaveilin siitä jo pääsiäisenä, mutta tällöin viisaudenhampaani päätti toisin ja hikikarpalot otsalla vaihtuivat tv-sarjoihin. Ja kyllähän tällainen breikki vain lataa akkuja. Vapaapäivien jälkeen on aina kiva palata takaisin töihin ja kiinni normaaliin arkeen rutiineineen, josta myös nautin omalla tavallani suunnattomasti.

Mutta sellaisia kuulumisia ja suunnitelmia tällä kertaa ja laittakaahan maukas vihersmoothie resepti testiin! 

Blogin ääreen palailen seuraavan kerran vapputunnelmissa, jolloin luvassa olisi brunssia sekä visiitti tivoliin!

Millaisia vappusuunnitelmia teillä on?

Ja tykkäättekö te pitää "minilomia" ilman sen suurempia suunnitelmia?

terkuin,

Vilma