So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Pelkistetty eteinen

Eteinen on kotimme keskiössä, sillä siitä avautuu kulut asuntomme kaikkiin huoneisiin.

Kaipasin koko kevään kotiimme jotain muutosta ja etenkin eteisen vanha beigeen vivahtava matto sekä tikashylly alkoivat tökkiä ja pahasti.

Tuntui, ettei eteinen sopinut enää asunnon muuhun ilmeeseen, joten halusin muokata tilasta pelkistetymmän ja muuhun sisustukseen sointuvamman.

Beige matto sai nopeasti uuden kodin fbn kirpparin kautta ja tikashylly muutti makuuhuoneeseemme.  

Eteinen on kotimme keskiössä, sillä siitä avautuu kulut asuntomme kaikkiin huoneisiin

eteinen, vuokra-asunnon sisustus, pelkistetty eteinen, eteisen sisustus
eteinen, vuokra-asunnon sisustus, pelkistetty eteinen, eteisen sisustus

Vanhan maton tilalle tilasimme Ivana Helsingin Sulka maton, joka on kerrassaan nerokas. Maton voi kääntää joko valkoiseksi tai kuviolliseksi, fiiliksestä ja sen hetkisestä sisutuksesta riippuen. Meillä kävi tällä kertaa tuuri, sillä kun menimme tilaamaan mattoa, oli se tullut yllättäen -50% aleen. Ei haitannut, ei sitten yhtään, vaikkakin olisimme olleet valmiita maksamaan matosta myös täyden hinnan. 

Ivana Helsingin Sulka- kuosi on tainnut viedä sydämmeni, sillä eteisen maton lisäksi meiltä löytyy sulat myös olohuoneen matosta ja onpa kyseinen kuosi livahtanut myös aamutakkiini

Valitsin Dotsien väriksi koivun, sillä olen kaivannut kotiimme hieman pehmeyttä ja luonnonmateriaaleja rikkomaan vallitsevaa musta-valkoisuutta

eteinen, eteisen sisustus, pelkistetty eteinen, vuokrakodin eteinen
eteinen, eteisen sisustus, pelkistetty eteinen, vuokrakodin eteinen

Tikashyllyn tilalle porasimme arvonnasta voittamani Muuto Dotsit. Valitsin Dotsien väriksi koivun, sillä olen kaivannut kotiimme hieman pehmeyttä ja luonnonmateriaaleja rikkomaan vallitsevaa musta-valkoisuutta.

Olen ollut tilan simppeliin ja helposti käyneeseen muutokseen oikein tyytyväinen. Jospa tämä tila palvelisi näin nyt ainakin sen pari vuotta ja suuremmilta huonekaluralleilta vältyttäisiin.

Mitä pidät eteisen pelkistetymmästä ilmeestä?  Tiedätkö tunteen, kun jokin kohta kodista alkaa yhtäkkiä häiritsemään ja siihen pitää saada muutos? Juuri näin tämäkin pieni projekti sai alkunsa ja sen "ahdistusvimman" voimalla se saatettiin myös loppuun. 

Vilma