So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lastenhuone

PLAY & GO | Tyylikästä ja kätevää lelusäilytystä

En ole tuskaillut lelusäilytyksen kanssa 3 vuoteen, eli siis sen jälkeen kun tilasimme ensimmäisen Play & Go leikkimaton. Etenkin jalan alle jääneiden pikkulegojen määrä on vähentynyt minimiin ja se jos joku on karsinut hikikarpaloita otsaltani.

Play & Go leikkimatossa on erittäin kiva puoli se, ettei lapsen tarvitse kipata koko korillista leluja lattialle etsiäkseen jotain tiettyä. Lelut voi kätevästi levitellä leikkimaton päälle ja havaita kadonneen lelun ilman suursiivouksen uhkaa. Myös lapsen oma siivousinto on kasvanut huimasti, kun siivottavaa ei yksinkertasesti kerry aina niin paljon. Siivousurakasta on tullut siis kohtuullinen.

Myös lapsen oma siivousinto on kasvanut huimasti, kun siivottavaa ei yksinkertasesti kerry niin paljon

play & go, kiddex, lelusäilytys, säilytys, lastenhuoneen säilytys
play & go, kiddex, lelusäilytys, säilytys, lastenhuoneen säilytys
play & go, kiddex, lelusäilytys, säilytys, lastenhuoneen säilytys

Postasin ensimmäisestä leikkimatostamme jo heti blogini alkutaipaleilla, mutta kun Kiddex ehdotti yhteistyötä, olin heti valmiina. Tuote on niin mainio, että postailen siitä mieluusti uudemmankin kerran. Nyt minulle on kertynyt myös runsaasti arjen kokemusta tuotteesta ja voin oikeasti sanoa sen kestävän käyttöä!

Play & go leikkimaton idea on nerokkaan yksinkertainen. Pyöreän, napakkaa puuvillakangasta olevan maton reunaan on ommeltu vahva nyöri, jonka avulla maton voi sulkea ja avata. Nyöri toimii myös kantaessa säkkiä huoneesta toiseen. Meillä iso Play & Go leikkimatto on täyttynyt aina pikkulegoilla, sillä niille tämä pussukka on ehdoton, eikä kilpailevaa säilytysratkaisua yksinkertaisesti ole tullut vastaan. Toki säkin uumeniin voisi sujauttaa muutakin,  pehmoleluista villalankoihin. Leikkimattohan taipuu kaikkeen säilytykseen, eikä sen käyttöä ole tarve rajata vain leluille ja lapsen tarvikkeille. 

Classisen ison leikkimaton kaveriksi saimme testiin myös Play & Go Minin, joka täydentää sarjaa tarjoten niille kaikista tärkeimmille pikkujutuille oman pussukan. Play & Go Minissä on myös 4cm korkeat reunat, ja näin sen voi ottaa mukaan esimerkiksi automatkalle ilman huolta pussista karkailevista lelusista.

Leikkimatto taipuu kaikkeen säilytykseen, eikä sen käyttöä ole tarve rajata vain leluille ja lapsen tarvikkeille.

kiddex, lelusäkki, lelusäilytys, play & go
kiddex, lelusäkki, lelusäilytys, play & go
kiddex, lelusäkki, lelusäilytys, play & go

Meillä Play & Go:t palvelevat pääsääntöisesti lastenhuoneessa ja ovat päivittäin kovassa käytössä. Aika-ajoin ne löytyvät myös olohuoneesta ja niiden tyylikkäiden kuosien ansiosta leikkimatot sopivat myös olohuoneemme ilmeeseen mainiosti. Kuoseina meidän Play & Go leikkimatoissa on Golden Cherry ja Panda. Minissä Mickey. Valinnan varaahan oli vaikka millä mitalla värillisistä kuoseista designereiden kuoseihin ja autorata leikkimattoon. 

Kun tuote likaantuu, on se ollut helppo heittää pyykinpesukoneeseen ja pyöräyttää 30 asteessa. Koska aika-ajoin olen huolimaton pyykkäri, niin pesin vanhan leikkimattomme liian kuumassa ja värit pääsivät hieman haalistumaan. Jos asiaa ei tietäisi, ei sitä myöskään huomaisi...mutta näiden uusien säkkien kohdalla olen päättänyt tormistautua ja noudattaa pesuohjetta tarkoin, sillä näin saamme iloita näistä kestävistä lelusäkeistä uudenveroisina pitkään. 

kiddex, lelusäkki, lelusäilytys, play & go
kiddex, lelusäkki, lelusäilytys, play & go

Ja kun leikit on loppu, niin useinhan se olen minä joka ne vihoviimeiset roposet noukkii lattialta ja heittelee leikkimaton uumeniin. Sitten säkiksi kurottu leikkimatto omalle paikalleen odottamaan uutta päivää ja uusia leikkejä. 

Tätä uudenkarkeaa Play & Go Golden Cherry kuosia jälleenmyyvät muuten  A-T Lastenturva, Iloinen Heppu, Minim.fi, Oz Baby, Tiitiäinen & Tyllerö ja Vaunula.

Miten teidän perheen lelut säilytetään? Oletteko testanneet Play & Go lelusäkkiä?

Terkuin, 

Vilma

ps. Arvomme yhdessä Kiddexin kanssa 2kpl lippuja Lapsimessuille Helsinkiin. Löydät arvonnan instagramini @byvilmablog feedistä! Käyhän kurkkaa ja osallistumassa, jos mielesi tekisi mukaan kevään lapsekkaimmille messuille!

*) Tuotteet saatu blogin kautta