So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruokavalio

+5kg, hupsista heijakkaa!

Hienoa, hienoa, tänä syksynä on tullut kerättyä sitten plussaa lanteille.

On se kyllä hassua, juuri kun olen luullut löytäneeni painon, ruuan ja treenien kanssa punaisen keskitien niin eteen heitetäänkin stressaavin syksy aikoihin ja kaupan päälle rikkonaiset yöunet, milloin koirasta ja milloin lapsesta johtuen. Arvaattekin varmaan, mitä sitä sitten stressaantuneena ja himppa väsyneenä tekee...no tietenkin kaivelee karkkipussit kainaloon ja turruttaa itsensä sokeriin. Tyhmää, todella tyhmää!

Arvaattekin varmaan, mitä sitä sitten stressaantuneena ja himppa väsyneenä tekee...no tietenkin kaivelee karkkipussit kainaloon ja turruttaa itsensä sokeriin

byvilma, sokerilakko, sokeriton, sugarless, lifestyle
byvilma, sokeriton, sugarless,

Treenit ovat olleet syksyllä tauolla näiden mun 3D kulmien vuoksi. Kulmat ovat nyt vahvistuksen jälkeen parantuneet ja huomenna olisikin tarkoitus suunnata pitkästä aikaa testimään miltä se hikoilu ja treenaaminen tuntuikaan! 

Haluan kuitenkin karistaa nää turhat kilot oikeasti ja saada energisemmän itseni takasin, niinpä tein viikko sitten päätöksen aloittaa uuden sokerittoman kauden. Viikko on mennyt ihan jees, ja oikeastaan tää on ollut tällä kertaa helpompaa kuin tammikuussa, jolloin viimeksi katkaisin sokerin syönnin kokonaan. Haastoin itse itseni vuoden loppuun sokerittomalle. 24.12 varmaan joitain poikkeuksia suunnitelmaan tulee, mutta onneksi herkuttelu sokerittomastikin on helppoa ;)

Haluan kuitenkin karistaa nää turhat kilot oikeasti ja saada energisemmän itseni takasin, niinpä tein viikko sitten päätöksen aloittaa uuden sokerittoman kauden

byvilma, sokeriton, sugarless

Tiedän, että maailmassa on miljoona kiinnostavampaakin asiaa, kuin oman painonsa tarkkailu, mutta jotenkin mulle vaan on aina ollut tärkeää mahtua pöksyihin, jotka omistan ja kokea olevani semi fitti kunnossa (en todellakaan ole fit, mutta jos edes jotain sinne päin..) Ulkonäköäkin tärkeämpää mulle on se, miltä sisällä tuntuu. +5kg näkyy kyllä, mutta uskon että se tuntuu sitäkin enemmän. Turvottaa, ahdistaa, kiristää ja tekee mieli kääriytyä johonkin säkkiin, ettei muut huomasi miten pöhnässä olen.

Onko muilla tullut kerättyä kiloja tälle syksylle? Entä lähdetkö mun kaveriks vetämään sokeritonta loppuvuotta 2017? Onko +5kg sun mielestä paljon? Saisiko se sut toimenpiteisiin ruokavalion tai treeenien suhteen?

Sokerilakko kavereita kaivaten

-Vilma