So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapsi

Pompin kutsut

Nyt on Pomp de lux lastenvaatekutsut pidetty ja tilaukset vetämässä. Täytyy myöntää, että pakettia odotellaan jo kuumeisesti saapuvaksi! Täällä Joensuun alueella Pompin edustajia on tällä hetkellä vain yksi ja ainoa. Hän on kerrassaan ihana Inka. Hänellä on pitkä taival merkin parissa, ja Inka todella tiesi vaatteiden ominaisuuksista, käyttökokemuksista ja laadusta. Tämä merkki on raivannut tiensä minun sydämmeen täysin. Pomp de lux vastaa siihen, mitä minä lastenvaatteelta odotan. Kestävyyttä, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Hinta-laatusuhdekin on mielestäni kohdallaan.

Kutsujen järjestäminen alkoi hautua ystäväni kanssa jo puoli vuotta sitten, kun kävimme eräillä avoimilla ovilla toisen edustajan luona. Tällöinkin tuli kotiutettua muutamia vaatteita poitsulle, ja tyytyväisyydestä niihin, halusimme ehdottomasti järkätä myös omat kutsut. Otimme asenteen, että näistä kemuistahan ei tulla stressaamaan ja se piti aika hyvin. Viime hetkellä porkkanakakun kanssa alkoi hikikarpalot nousta otsalle ja ärräpäät lipsua, mutta muuten otimme järjestelyt meille epätyypillisesti hyvinkin lungisti. Tarjolla oli kahvia, suolaisena lohitäytteisiä ruisnappeja ja makeana tarjottavana virkaansa suoritti tosiaan se kiroilua aiheuttanut porkkanakakku. Aika simppeliä, mutta mielestäni ihan toimivaa.

Itse tilasin eskarilaiselle kahdet housut, kolme paitaa ja talvirukkaset. Pitääkin kuvailla niitä tänne blogin puolelle sitten, kunhan kotiutuvat :) Jos minulla olisi tyttölapsi, en voisi vastustaa merkin tyllihameita... ne ovat niin herttaisia! Eniten odotuksia kohdistan tällä kertaa rukkasiin, sillä niille luvattiin kestävyyttä, jota markettien hanskoilta valitettavasti puuttuu. Ostimme pojalle esim. kaksi viikkoa sitten välikausihanskat, jotka ovat jo nyt sen näköiset, kun olisivat palvelleet vuoden päivät...aivan käsittämätöntä ja niin ärsyttävää!

Kevään 2017 kotikutsutkin ovat suunnitteilla. Sitten pitääkin tsiikailla pojalle jo kouluvaatetta, huhhuh sentään!

Viimeisimmät postaukset on menneet jokseenkin materialistisissa merkeissä. Toivottavasti ette kuitenkaan saa blogistani kuvaa, että eläisimme jotenkin äveriästä elämää tai että merkeillä/ostoksilla buustaisimme omaa egoamme. Näin ei ole, pikemminkin laadun ja merkkien suosimisessa on kyse siitä, että haluan kestävyyttä ja lastenvaatteillekkin mahdollista jälleenmyyntiarvoa.  Kun tuotteet kestävät vuodesta toiseen hyväkuntoisina, ei uusia hankintoja tarvitse jatkuvasti tehdä :) Seuraavaksi voisi olla toisen tyyppisen postauksen vuoro, vaikka ihan perus kuulumispäivityksen :) Myös postaustoiveita saa esittää  ;)

Nyt kuitenkin kello alkaa näyttelemään sen verran, että minun on aika kömpiä peiton alle <3

Hyvää yötä kaikki ihanaiset lukijani <3

-Vilma