So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ripset

Ripsi rakkautta Kauneushuone Tiina-Marilla

Jatkellaan tänään kauneuden parissa, sillä kävin viime viikolla laitattamassa ripseni kuntoon Kauneushuone Tiina-Marilla. On ihanaa todeta, etten voisi olla ripsiini tyytyväisempi. Toivottavasti ei kuullosta liian imelältä, mutta parhaat volyymit, jotka minulla on koskaan olleet!

Oma ripsienpidennys historiani on mielenkiintoinen. Olen käynyt vähän siellä täällä ja miten sattuu. En ole ehkä löytänyt sitä the One paikkaa, johon olisin halunnut sitoutua. Minulle on myös tärkeää bondata ripsientekijän kanssa, sillä ei voisi olla ikävämpää kuin maata 2 tuntia paikallaan, jos tunnelma olisi jotenkin lattea tai kiusaantunut.

Olen myös testaillut sekä klassisia ripsienpidennyksiä ,että volyymiripsiä. Koen nämä volyymiripset ehdottomasti omiksi, sillä ne ovat ihanan tuuheat ja silmiä kauniisti avaavat. Volyymiripsien kanssa en tarvitse muuta silmämeikkiä, ja se helpottaa aamuja arkisin AIVAN TAJUTTOMASTI. Pidän ripsienpidennyksissä myös siitä, että voin kokea itseni kauniiksi myös suihkun jälkeen sekä heti herättyäni. 

Pidän ripsienpidennyksissä myös siitä, että voin kokea itseni kauniiksi myös suihkun jälkeen ja heti herättyäni.

byvilma. kauneushuone tiina-mari, volyymiripset joensuusta
byvilma, kauneushuone tiina-mari, volyymiripset joensuusta
byvilma, ripsiharjat
kauneushuone tiina-mari, by vilma, volyymiripset joensuusta

Mutta miksi sitten jatkossa haluan palata juuri Kauneushuone Tiina-Marille yhä uudelleen ja uudelleen? 

Kauneushuone sijaistee Joensuun keskustassa ihanan rauhallisella paikalla. Kun astuu Kauneushuoneelle sisään, siellä vallitsee rauha ja harmonia, jota kiireisen työpäivän jälkeen usein janoan. Vain minä ja minun ripset. Saan istua muhkeaan nojatuoliin, ja annan Tiina-Marille vapaat kädet. Luotan häneen täysin, sillä tiedän hänen tehneen lukemattomia ripsiä 4-vuoden aikana.

Erityisesti arvostan sitä, että Tiina-Mari varaa ripsien tekemiseen riittävästi aikaa

Erityisesti arvostan sitä, että Tiina-Mari varaa ripsien tekemiseen riittävästi aikaa, eikä jätä niitä puolitiehen seuraavan asiakkaan odotellessa jo vuoroaan. Valitettavasti myös tällaisesta  minulla on kokemusta, ja se harmittaa, sillä ainakin minulle ripset ovat suht iso satsaus. Tiina-Mari on käynyt myös asianmukaiset koulutukset. Tämä on minulle tärkeää, kun työskennellään silmieni ympäristössä, sillä haluan olla varma siitä, että liimat ja tekniikat ovat oikeita.

Taitava ripsiteknikko näkee, millaiset ripset sopisivat juuri sinulle ja osaa tehdä ne. Ripsienpidennyksiähän saa hyvin luonnollisista massiivisiin kuitujen pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia vaihtelemalla. Seuraavaksi ajattelin itse kokeilla Cat-eye tyylisiä ripsiä ;)

Tässä vähän Tiina-Marin kaunista "käsialaa". Ei koloja, ei epätasaisuuksia tai törröttäviä ripsiä. <33

byvilma, kauneushuone tiina-mari, ripsienpidennykset

Kauneushuoneelta saa klassisten- ja volyymiripsien lisäksi myös muun muassa kynsiä, suihkurusketuksia sekä MaxBrows 3D-kestopigmentointeja kulmakarvoihin. 3D-kestopigmentoinnit himottaisi meikäläistä kyllä aika kympillä, sillä ne ovat niin super luonnollisen näköisiä ja kestävät 1-3 vuoteen. Jotain muuta siis kuin kömpelöt palkit, mitä ennen vanhaan väännettiin.

Jos siis vielä etsit sitä lemppari ripsiteknikkoa, tai haluaisit testata ripsiä ensimmäistä kertaa elämässäsi, muttet tiedä minne menisit, niin tässä iso suositus minulta!

Tässä linkki Kauneushuoneen omille fb-sivuille, joilta voit tsekkailla lisää kuvia ja infoa palveluista : Kauneushuone Tiina-Mari

Oletko sinä ripsienpidennysten ystävä? Liputatko klassisten- vai volyymiripsien puolesta? Entä löytyykö ruudun takaa muita 3D-kestopigmentoinneista haaveilevia? 

Ripsiterveisin

-Vilma

*Ripset saatu blogin kautta yhteistyössä