So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

RAKSA MESSUILLE LAHTEEN ! | DIY - lava kutsuu pillihimmelin tekoon!

Sain viime viikolla jännittävän sähköpostin liittyen Lahdessa järjestettäviin Raksa messuihin. Minut kutsuttiin Tee Se Itse - lavalle ohjaamaan Pillihimmelin tekoa! 

Ensireaktioni oli innostunut ja kauhunsekainen. Messut ovat rakentamisen ja remontoimisen suurtapahtuma ja kyseessä olisi aivan mahtava tilaisuus. Tilaisuus, jota ei välttämättä toiste tule... Mietittävänä oli käytännönjärjestelyt, matkat, lapsenhoidot...ja uskaltaisinko?

Minut kutsuttiin Tee Se Itse - lavalle ohjaamaan Pillihimmelin tekoa!

byvilma, lahti, messut, raksa
byvilma, lahti, raksa, koti
byvilma, pillihimmeli, raksa, raksa lahti

Onneksi kyseessä on DIY, jonka teko on vähän kuin polkupyörällä ajo - kun idean hoksaa, se tallentuu tiukasti takaraivoon

Siitä saakka, kun sähköposti osallistumisestani messuille oli lähetetty, olen ollut tulevasta viikonlopusta järjettömän innoissani! DIY- lavan ideana on, että näytän lavalla kuinka pillihimmeliä lähdetään tekemään ja yleisö voi tehdä omia himmeileitään mukanani lavan ympärillä olevissa pöydissä. Himmelin tekoon kanssani on mahdollisuus osallistua niin lauantaina kuin sunnuntaina. Lavaa juontaa Yleltäkin tuttu toimittaja Laura Ruohola, joten ihan yksin lavalla ei tarvitse olla. 

Nyt siis armottomat himmelitreenit kehiin, että osaan tehdä himmelin vaikka unissani väärinpäin - tähän mennessähän olen tehnyt siis vain tuon yhden kokonaisen himmelin, joka koristaa olohuonettamme. Onneksi kyseessä on DIY, jonka teko on vähän kuin polkupyörällä ajo - kun idean hoksaa, se tallentuu tiukasti takaraivoon.

byvilma, blogi, raksamessut
byvilma, raksamessut, lahti

Mulla ois nyt sit muutamia ylimääräisiä lippuja RAKSA messuille Lahteen 9-11.3.2017 jaettavana, jotka ajattelin tällä kertaa arpoa Facebookin kautta! Ja koska treenaan himmelin tekoa lähiaikoina tiukasti, haluan arpoa teille myös yhden himmeleistäni! Nyt siis kipinkapin blogini Facebook sivuille By Vilma osallistumaan lippujen & himmelin arvontaan! 

Postauksen kuvat ovat tältä viikonlopulta, kun olen keskittynyt relaamaan ja tekemään asioita, joista eniten tykkään! Lukemaan lehtiä, juomaan kahvia pitkän kaavan mukaan ja oleskelemaan perheen kanssa...

Oletko sinä käynyt RAKSA messuilla? Miltä DIY- lavan idea susta kuullostaa?