So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

terveys

Ravintolisät, jotka auttavat taistelussa flunssaa vastaan

*) Postaus sisältää mainoslinkin

Olen viime vuosina pyrkinyt ennaltaehkäisemään flunssia jo etukäteen ja panostanut etenkin suoliston hyvinvointiin ruokavalion sekä ravintolisien avulla.

Ravintolisä kavalkaadini täydentyi kuukausi sitten muutamalla uutukaisella, kun kotiutin suomalaisen Artic Pure -sarjan tuotteista vahvan maitohappobakteerin sekä tupla sinkin. Ihastuin Artic Pure sarjaan, sillä se ei sisällä mitään turhaa, kuten pintakäsittely- , säilöntä-, täyte-, väri-, tai makeutusaineita. Lisäksi kaikki kapselit ovat vegaanisia ja Suomessa valmistettuja -tykkään!

Ihastuin Artic Pure sarjaan, sillä se ei sisällä mitään turhaa

artic pure, hyvinvoinnin,fi, vahva maitohappobakteeri, sinkki, tupla sinkki
artic pure, hyvinvoinnin,fi, vahva maitohappobakteeri, sinkki, tupla sinkki
artic pure, hyvinvoinnin,fi, vahva maitohappobakteeri, sinkki, tupla sinkki

Koska ihminen on kokonaisuus, heijastaa suoliston hyvinvointi aivan suoraan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme ja myös vastustuskykyyn taistella flunssaa vastaan

Mutta miksi taistelen flunssa-aaltoa vastaan juuri maitohappobakteereilla ja sinkillä? 

Olen lukenut suoliston hyvinvoinnista paljon ja ymmärtänyt, että suolisto on kuin kehon toiset aivot ja siitä huolehtiminen todellakin kannattaa. Koska ihminen on kokonaisuus, heijastaa suoliston hyvinvointi aivan suoraan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme ja myös vastustuskykyymme taistella flunssaa vastaan. Mitä paremmin suolistomme voi, sitä paremmin me voimme ja tästä syystä nappaan vahvan maitohappobakteerin käyttööni tasaisin väliajoin.

Maitohappobakteerit vahvistavat yleistä immuunipuolustusta ja lisäävät elimistön omaa puolustusta tuottamalla kehon omia antibiootteja. Maitohappobakteereita on suositeltavaa syödä siis myös muulloin kuin etelän lomaa suunniteltaessa.

Tuotetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteen vahvuuteen, sillä useimmat marketeissa ja apteekeissakin myytävät tuotteet ovat hyvin mietoja, jolloin niiden vaste jää laihaksi tai jopa olemattomaksi.

artic pure, hyvinvoinnin,fi, vahva maitohappobakteeri, sinkki, tupla sinkki
artic pure, hyvinvoinnin,fi, vahva maitohappobakteeri, sinkki, tupla sinkki

Myös hapanmaitotuotteiden sisältämä profiliuksen määrä on niin pieni, että eräs luontaistuotekaupan myyjä kuvasi vastetta "kuin lusikalla levittäisi jugurttia jalkapallo kentälle - ei riitä". Tämä kaapistani löytyvä Artic Pure sarjan maitohappobakteeri sisältää neljää eri maitohappobakteeria sekä sinkkiä ja yhdessä kapselissa maitohappobakteereja on jopa 10 miljardia.

Mutta kuten ehkä huomaatkin, olen itse kovin vakuuttunut maitohappobakteereiden suotuisasta vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja vastustuskykyyn. Suosittelen lämmöllä perehtymään aiheeseen lisää, lukemaan artikkeleita maitohappobakteereiden vaikutuksesta ja valitsemaan itsellesi riittävän vahva tuote, jonka vaste on todellinen.

Maitohappobakteerit olivat minulle siis vanha tuttu ( jokseenkaan en ollut ennen testannut näitä Artic Pure sarjan tuotteita) mutta toinen kotiuttamani tuote sinkki on taas ihan uusi tuttavuus. Halusin testata sinkkiä, sillä olen lukenut sen edistävän immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä näön, kuulon, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Vegaaneille sinkkilisä on olennainen, sillä vegaaneilla sinkin fysiologinen tarve on suurempi kuin sekasyöjillä. Koska itsekään en syö enää lihaa, uskon sinkkilisän olevan minulle myös siinä mielessä aiheellinen.

Mutta niin, näillä kahdella tuotteella olen taistellut koko syksyn jyllääviä flunssapöpöjä vastaan. Taidan valita samat aseet myös tulevina vuosina, sillä ainakin toistaiseksi olen pysynyt koko syksyn terveenä kuin pukki. On ihanaa, kun aikaa ja energiaa on jäänyt sairastamisen sijasta täysillä elämiseen.

Jos siis kaipailet laadukkaita ravintolisiä ja lisäboostia vastustuskyvyllesi, kannattaa kurkata Hyvinvoinnin.fi verkkokauppa ja Artic Puren tuotesarja ( jota ei muuten muualta edes saa...! ) ♡

Terveyttä ja ihanaa joulukuuta sinulle toivoo,

Vilma