So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

SÄÄRIEN SOKEROINTI | sileät kesäjalat hellepäiviin!

Halusin kesäksi sileät jalat huolettomasti, joten suuntasin elämäni ensimmäistä kertaa säärien sokerointiin!

Sokeroinnilla poistetaan ihokarvat karvatupesta, jolloin myös ihokarvojen kasvua saadaan vähennettyä ja heikennettyä tehokkaasti.

Sokeroinnilla poistetaan ihokarvat karvatuppea myöten, jolloin myös ihokarvojen kasvua saadaan vähennettyä ja heikennettyä tehokkaasti

sokertointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari, body sugaring, säärien sokerointi
sokertointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari, body sugaring, säärien sokerointi
sokertointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari, body sugaring, säärien sokerointi

Omiin lempipuuhiini ei lukeudu säärien sheivaaminen ja olen harkinnut sokerointia jo kauan. Olen kuitenkin pelännyt operaation olevan liian kivulias ja näin sokerointiin meneminen on aiempina kesinä vain jäänyt. Kun sain kutsun testaamaan tätä Kauneushuone Tiina-Marin uutuus palvelua, olihan mun tartuttava tilaisuuteen! Kauneushuone on muuten muuttanut hiljattain uusiin isompiin tiloihin Länsikadulle ja saanut lisävahvistusta kosmetologi Kirsistä.

Jo ensimmäisten "nyhtäisyjen" jälkeen totesin, kuinka väärässä olinkaan ollut. Kun tekniikka on oikea, ei sokerointia voi kutsua mielestäni kivuliaaksi. Toki se nyt joltain tuntui, muttei missään nimessä sietämättömän pahalta.

Kun saavuin sokerointiin, pääsin ensimmäisenä pötköttämään pedille. Sääreni puhdistettiin ja talkittiin, jonka jälkeen kosmetologi Kirsi aloitti käsittelemään sääriäni kohta kohdalta lämpimän sokerin avulla. Sokeri levitetään iholle vastakarvaan ja nyhtäistään pois myötäkarvaan, näin karva ei katkea, vaan lähtee juurta myöten pois. Kun karva poistetaaan juurineen, pysyy iho karvattomana pidempään.

Sokeroinnissa on monia muitakin etuja esimerkiksi vahaukseen verrattuna. Sokeri on hygieenistä, se ei tartu eläviin ihohuokosiin ja sillä saadaan turvallisesta ja hellävaraisesti poistettua jopa 2mm pituista karvaa. Sokeri on myös 100% luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimiin.

Sokeri on myös 100% luonnotuote, eikä sitä ole testattu eläimiin

sokertointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari, body sugaring, säärien sokerointi
sokerointi, säärien sokertointi, sugaring, body sugaring, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari
sokerointi, sokerointi joensuu

Ilokseni säärien sokerointiin kuului myös polvien ja polvitaipeiden läpikäyminen. Mietinkin etukäteen, kuinkahan hassulta näyttäisin, jos täydellisesti hehkuvien säärieni rinnalle polviini olisi jäänyt vaaleat haituvakarvat polvissa.  

Ja nyt, kun pääsin "sokerointi pelostani", en voi väittää, etteikö myös muiden alueiden sokerointi tuntuisi näin kesällä vallan helpolta vaihtoehdolta! Säärien lisäksi sokerilla voidaan käsitellä esimerkiksi käsivarsia, kainaloita, bikinirajoja, ylähuulta, selkää sekä rintakehää. 

Koko toimenpide kesti kaikkinensa noin 45 minuuttia ja nyt voin olla säärieni kanssa huoleti ainakin noin 3 viikkoa. Mitä useammin sokeroinnissa käy, sitä hitaammin uudet karvat kasvavat ja ihokarvojen kasvutahti saadaan "tasattua".

sokertointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari, body sugaring, säärien sokerointi
sokerointi, sokerointi joensuu, kauneushuone tiina-mari

Heti käsittelyn jälkeen ihoni punoitti tuskin yhtään. Vähäisetkin, kuvissa näkyvät punaiset pisteet laskivat saman illan aikana ja jo seuraavana päivänä sain nauttia sileistä sääristäni 100%.

Minulle jäi palvelusta siis oikein hyvä fiilis ja voin suositella Kirsin tekemää sokerointia kaikille sileästä, pehmeästä ja karvattomasta ihosta haaveileville!

Laitetaas tänne loppuun vielä Kauneushuone-Tiinamarille ALEKOODI teille ihanaisille lukijoilleni! ♡

Mainitsemalla varauksen yhteydessä  BY VILMA  / kirjoittamalla nettiajanvarauksessa lisätietoihin BYVILMA

 saat:

- Säärien sokeroinnin hintaan 29e (norm. 38e)

- Kainaloiden sokeroinnin hintaan 18e (norm. 22e)

Alekoodin voi hyödyntää varaamalla ajan kesäkuun loppuun mennessä ♡

Aikas hyvät alekoodi edut, eikö? Ootko sä käynyt joskus sokeroinnissa? Entä löytyykö teistä lukijoista samanlaisia arkajalkoja kuin minä, että on kauan haaveillut menevänsä sokerointiin , muttei ole uskaltanut?

Mukavaa kesäpäivää sulle toivoo,

-Vilma

ps. Muistatko, kun olen testaillut Kauneushuone Tiinamarin muitakin palveluja?

Olen käynyt suihkurusketuksessa, lash liftissä, volyymiripsienpidennyksessä, 3d- kulmien kestopigmentoinnissa...

* Sokerointi saatu blogin kautta