So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Seitsemän syntiäni

Kukapa tästä maailmasta synnittä selviäisi?

Lehdet listaavat kilpaa, kuinka päivittäiset askarteet tulisi suorittaa oikein.  Ja lähes poikkeuksetta huomaan tekeväni ne itse juurikin päinvastoin. 

Bongasin La PetitePricesse -blogista hauskan haasteen, jossa tarkoituksena on listata 7 omaa syntiä. Itse voisin listata niitä heti samalta istumalta varmasti sen seitsämäntoista. Joitain syntejä olen korjannut, toisista en niin välitä...ja joidenkin kohdalla täytyisi ottaa itseään tiukemmin niskasta kiinni ja tormistautua!

Joitain syntejä olen korjannut, toisista en niin välitä...ja joidenkin kohdalla täytyisi ottaa itseään tiukemmin niskasta kiinni ja tormistautua!

seitsämän syntiä, by vilma, joensuulainen bloggaaja
seitsämän syntiä, by vilma, joensuulainen bloggaaja

Tässä mun seisemän syntiä. Kommentoihan postauksen alle, jos löydät jostain niistä myös itsesi!

Ihonhoitosyntini: ...kun olen iltaisin riittävän väsynyt vähät välitän meikkejen pesemisestä. Näin käy ehkä kerran pari kuussa, mutta poden siitä huonoa omaatuntoa aina. Ihoni antaa synnistäni myös välittömän palautteen näppylällä tai kahdella. Todella typerää, kun miettii ihonpesun vievän aikaani noin 2 minuuttia, mutta kipeät näppylät muistuttavat erheestä kasvoillani lähes viikon. 

Siivoussyntini: Teen usein "venäläisen siivouksen", eli siivoan keskilattian ja perkaan kaikki silmiäni häiritsevät tavarat kaappeihin. Sellaisia 100% siivouspäiviä vietän tuskin koskaan, joten meillä on lähes aina jokin paikka siivoamatta tai vähintäänkin lattia luuttuamatta.

Hiussyntini: Ponnari. Tiedän, että ponnarin paikkaa tulisi vaihdella, mutta miten se tuntuukaan just parhaalta tuolla keskellä päätä ja aina samassa kohdassa! Mulla olisi myös ihan kivat hiukset, jos panostaisin niiden laittamiseen ja puunaamiseen edes pikkaisen enemmän. 

Ystävyyssyntini: Pidän ystäviini liian vähän yhteyttä. Arki tuppaa viemään mukanaan ja koen että sosiaalinen työni ja perheeni täyttävät sosiaalisuuskiintiöni. Mieleeni ei siis vain tule soitella ystäville ja kutsua heitä esimerkiksi kylään. Joka kerta, kun sitten näen kavereita, mietin, että miksi tulee pidettyä niin vähän yhteyksiä...

seitsämän syntiä, by vilma, joensuulainen bloggaaja
seitsämän syntiä, by vilma, joensuulainen bloggaaja

Pukeutumissyntini: Ehdottomasti H&Mn yöpaidan mukana tulleet mustat legginssit, jotka ovat niin löröt, läpinäkyvät ja nykyään vieläpä reillä. Tykkään hiihdellä niissä enemmän kuin mielelläni pitkin kotia. Olen ollut useamman kerran jo hyvin lähellä, että heittäisin ne roskiin, mutta en tee sitä, ennen kuin löydän jalkaani jotain yhtä mukavaa. Mutta joo, todellakin seksittömimmät ja syntisimmät housut, jotka omistan.

Parisuhdesyntini: Olen aika itsenäinen ja syntini on se, että joskus erehdyn elämään liian itsenäisesti. Ihan kuin aika ja panostaminen parisuhteeseen ei olisi niin tärkeää. Esimerkiksi tätä blogia ei tulisi laittaa yhteisen ajan edelle.

Siinäpä mun seitsämän syntiä. Jospa ainakin tormistautuisin siitä kasvojen pesussa, viskaisin ne kamalat housut mäkeen ja en enää koskaan unohtaisi, miten tärkeää parisuhteeseen panostaminen on, niin elämäni olisi edes vähän synnittömämpää!

Mikä susta mun synneistä on se kaikkein pahin? Tai löytyikö sieltä joku, johon myös sinä voit yhtyä? 

Jos kirjoitat blogia ja innostuit haasteesta, niin vinkkaahan postauksestasi! Olisi enemmän kuin mukavaa päästä lukemaan myös sinun synneistäsi! 

Syntisen ihanaa viikkoa sulle toivoo,

Vilma