So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Sisustusaarteita mummolasta & vähän muualtakin

Viikonloppuna oli ihana auringonpaiste, joten oli aika kaivaa kamera kaapista ja kuvailla mummolasta & vähän muualtakin hamstattuja sisustuslöytöjä! Löytöjä, jotka ovat vanhoja, mutta saaneet kotonamme uuden elämän.

Olen tainnut mainitakin useita kertoja täällä blogissa siitä, miten tärkeitä mummot ovat mulle edelleen. Oon siitä onnekas, että mun molemmat mummot ovat tehopakkauksia ja edelleen 100% meidän elämässä. Ihailen valtavasti sitä tarmoa, jota näistä 80-vuotiaista  naisista löytyy! Siinä tavoitetta meikäläiselle kerrakseen ja syytä jumppailla & popsia super foodeja myös jatkossa, että pystyisin 80 vuoden iässä samaan.

Oon siitä onnekas, että mun molemmat mummot on tehopakkauksia ja edelleen 100% meidän elämässä

byvilma, sisustusaarteita, diy, mummolasta sisustusta
byvilma, mummolasta sisustuslöytöjä, sisustusaarteet, diy
byvilma, mummolasta sisustuslöytöjä, sisustusaarteet, diy

Löytöjen tekeminen vaatii kyllä silmää, sillä aarteiden löytäminen tuosta tavarapaljoudesta on oma seikkailunsa

Toinen mummoistani asuu edelleen lapsuudenkodissaan (kuvitelkaa!!) ...ja siinä talossa on säästetty sitten kaikki. KAIKKI tarkoittaa muun muassa vanhoja joulukalentereja, karkkipapereita useilta vuosikymmeniltä, huonekaluja sota-ajalta saakka, kodinkoneita riippumatta siitä toimivatko ne vai eivät. Todellakin liikaa tavaraa & turhuuksia ja usein mietinkin miten pihalle pitäisi roudata valtava roskalava ja tyhjentää puolet talosta ja tiluksista sinne. 

Mutta on tuossa säästötaloudessa omat etunsakin, sillä olen tehnyt sieltä vaikka mitä kivoja sisustuslöytöjä.  Löytöjen tekeminen vaatii kyllä silmää, sillä aarteiden löytäminen tuosta tavarapaljoudesta on oma seikkailunsa.  Olen tainnut harjaantua siinä vuosien varrella ja tässä postauksessa on aarteista vain osa. Viimeisimpänä roudasimme mummolasta ihanan sängyn päätyineen pojalle uudistuneeseen  "isojen poikien " huoneeseen. Valitettavasti en tajunnut kuvata sänkyä tähän postaukseen.

Mutta on tuossa säästötaloudessa omat etunsakin, sillä olen tehnyt sieltä vaikka mitä kivoja sisustuslöytöjä

Milloin sujautan isoon lasipurkkiin koristevalot, milloin viherkasvin

Tämän postauksen sisustuslöydöt ovat siis pienemmästä päästä. Kuvien arkku on ukin tekemä "kapioarkku". Maalasin tuon käsityönä tehdyn arkun valkeaksi ja täytin sen pojan muistoilla. Mummolassa on myös valtavat määrät lasia ja kuvien keittiötölkki & Iittalan kynttilänjalat ovat sieltä löytyneitä. Milloin sujautan isoon lasipurkkiin koristevalot, milloin viherkasvin. Se on myös itsessään hyvin kaunis.

Myös jakkarat ovat saaneet toisen elämän uudella maalipinnalla. Toisen sprayasin hopeaksi ja toisen sudin valkeaksi. Kun huonekalussa on kaunis muoto, voi sen freesata uudella pinnalla omaan makuunsa sopivaksi. Vanha puhelinkin on niin söpö, että luen sen ehdottomasti sisustusaarteeksi. Se on mieheni löytö kirppiksen "saa ottaa" -hyllystä. 

Tykkäätkö sinä yhdistellä sisustuksessasi vanhaa ja uutta? Vaikka tykkään itse modernista ilmeestä, tuovat nämä vanhat tavarat mielestäni kotiin ihanaa pehmeyttä ja persoonallisuutta.  Entä oletko sinä tehnyt sisustuslöytöjä isovanhempiesi kätköistä kuten minä? Jos olet, niin olisi hauska kuulla mitä! 

Sisustuksesta intoillen 

-Vilma