So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Sisustuskärpänen puraisi

Tiedätkö tunteen, kun olet ollut reissussa, nähnyt ihania koteja ja tulet kotiin, niin se oma koti tuntuu lähinnä tunkkaiselta luolalta?!

No me tulimme eilen reissusta ja minulle kävi juurikin noin, eikä siinä auttanut, kun laittaa hihat heilumaan ja imuri laulamaan. Nämä sisustus- & siivouspuuskat ovat jotenkin tosi rauhottavia, niissä saa paljon aikaan ja sen jälkeen on kiva ihailla omia aikaansaannoksiaan. Järkkäilin vanhoja tavaroita uusiin asetelmiin ja laitoin kierrätykseen paperivalaisinta, keltaisia tyynynpäällisiä ja muuta mustasta, valkeasta ja blingistä poikkeavaa.

Tuntuu, kun reissun aikana se oma näkymys siitä, mitä kotiini haluan olisi selkeytynyt

Tuntuu, kun reissun aikana se oma näkymys siitä, mitä kotiini haluan olisi selkeytynyt. Olen pitkään tiennyt, että jotain täällä pitäisi tehdä, mutta en ole oikein tiennyt mitä. Myös ostoslistalle kertyi muutama tuote, deseniolta haluan ehdottomasti tilata keittiöön aiheeseen sopivat julisteet. Hakuseen laitettiin myös tv:lle seinäteline, joka mieluiten ostettaisiin käytettynä. Kun tv:n saisi seinälle, sen alle mahtuisi paljon kivoja härpäkkeitä, tiedättehän ;)

Eilen ajeltuamme Jyväskylästä kotia päin pysähdyimme Jari-Pekkaan syömään. Minun onnekseni sinne oli ilmestynyt Finnmarin myymälä, joka pursusi toinen toistaan ihananpia juttuja. Olin positiivisesti yllättynyt tuotteiden suht edullisista hinnoista ja päädyin kotiuttamaan pitkään haaveilevani teräksisen tarjottimen, kynttilän ja koristehärpäkkeen.
Ennen sisustustyylini oli vähän erilainen ja selviten se näkyy eteisessämme
Ennen sisustustyylini oli vähän erilainen ja selviten se näkyy eteisessämme. Lipastojen päällä olevan ikkunankehyksen tilalle olen suunnitellut Askon teräksisiä peilejä, jotka sopisivat paremmin tämän hetkiseen tyyliini. Paljon kotona olisi tekemistä, eikä kukkaro anna kaikkea toteuttaa. Onneksi suunnittelu on ilmaista ja ideoita voi laittaa todeksi pikku hiljaa. Myös Tori.fi on meillä ahkerassa käytössä.

Tällaiset pikaiset terveiset täältä meiltä ;) Myös näitä postuksia kirjoittelen blogipuuskissani, koiran, naapurin lapsien ja oman lapsen ympärillä juostessa. Toivottavasti enimmiltä kirjoitusvirheiltä silti vältyttäisiin ;) 

 
-Vilma