So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sokerittomuus

Sokeriton välipalavinkki

Kuinkas siellä sunnuntai sujuilee?

Täällä viikonlopun vietto jatkuu rauhaisissa merkeissä. Kummipoika on hoidossa ja lapset viihdyttävät toinen toisiaan. Minä tulinkin kertomaan teille mitä ihanaa löysin viime viikolla lähikaupastamme! 

Löysin sattumalta Bonnen hedelmäsoseet, jotka ovat 100% hedelmää eivätkä sisällä lisä- ja säilöntäaineita! Kävimme viime viikolla myös Prismassa, jossa valikoima soseita oli valtava mustikasta trooppisempiin hedelmiin. Hintaa 0,5dl purkilla oli n.2,5e, joka ei ole mielestäni paha. Näitä olen nyt viime päivät herkutellut maustamattoman jugurtin seurana sekä smoothien seassa! Toimii!

bonne, hedelmäsose, välipala
turkkilainen jugurtti, bonne, hedelmäsose
tulppaanit, valkea, kaunis

Tällä hetkellä meillä on testissä mango- &päärynäsose, joista mango on ehdoton lempparini. Smoothieseen lurautan sosetta noin 1dl, kaveriksi turkkilaista jugurttia sekä banaania. Todellinen herkku, joka maistuu myös pojalleni! Turkkilainen jugurtti tekee smoothiesta ihanan täyteläisen <3

Myös kuivatut hedelmät ja pähkinät ovat olleet mukavia suuhunpantavia, kun sokerinhimo on päässyt yllättämään. Sokerin puputtaminen on niin opittu tapa, ettei sitä heti uskoisikaan, ellei sitä ilman yritä olla. Selkärankaa on kuitenkin löytynyt ja tulee löytymään jatkossakin. Olen ihminen, joka päättäessään jonkin asian tykkää viedä sen loppuun. Siitä saa niin hyvää fiilistä, ettei vertaista löydy :)

pähkinät, tulppaanit, kahvi
tulppaanit, kevät

Toinen mistä saan hyvää fiilistä on esteettisyys ja kodin laittaminen, ja eilen annoin itselleni luvan ostaa tulppaaneita kotiin <3 Miten voinkaan tulla niistä niin hyvälle tuulelle? Kukat vaan ovat <3 Etenkin tulppaaneista voi aistia kevään olevan jo aivan ovella <3

Mulle nämä soseet olivat aivan uusi tuttavuus, oletko sinä kuullut näistä ennen? Entä piristävätkö kukat sinun päivääsi?

-Vilma